Στην Ελλάδα, μια από τις ρεαλιστικότερες καταδιώξεις στο παγκόσμιο σινεμά (+video)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά του 1971 γυρίστηκε μία από τις ρεαλιστικότερες καταδιώξεις αυτοκινήτων του παγκόσμιου σινεμά. Δείτε το επικό video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών στην χώρα μας δεν είναι κάτι νέο ή πρόσκαιρο, καθώς πριν από περίπου μισό αιώνα στον Πειραιά είχε γυριστεί μία απίθανη και εξαιρετικά ρεαλιστική, δεκάλεπτη καταδίωξη αυτοκινήτων.

Διαβάστε ακόμη: ΤΕΟΚΑΡ – Βόλος: Όταν οι Ιάπωνες υποκλίθηκαν στους Έλληνες

Πρόκειται για μία καταδίωξη η οποία σε καθήλωνε για σχεδόν 10 λεπτά και πλέον έχει και… ιστορικό ενδιαφέρον αφού μπορείς να δεις τον Πειραιά μισό αιώνα πριν.

Η ταινία στην οποία υπάρχει η συγκεκριμένη καταδίωξη λέγεται “Le Casse” και γυρίστηκε το 1971. Σε αυτήν πρωταγωνιστούν ο Ζαν Πολ Μπελμοντό και ο Ομάρ Σαρίφ, ενώ το video έχει ανέβει στο youtube στο κανάλι “MikeAndMechanics”, ενώ η καταδίωξη ήταν και η πιο δυνατή σκηνή της, όπως λένε και οι ειδικοί του κινηματογράφου.

Εμείς, προφανώς ως site που ασχολείται με το αυτοκίνητο δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε φυσικά στα αυτοκίνητα και στους οδηγούς τους. Έτσι, έχουμε στο κόκκινο Fiat 124 Special T τον κορυφαίο τότε κασκαντέρ/οδηγό Remy Julienne και τον Remo Mosconi στο Opel Rekord.

Οι δυο τους ταλαιπώρησαν τα αυτοκίνητα όσο δεν γίνεται, αλλά μάλλον πιο πολλές ζημιές προκάλεσαν σε κράσπεδα, σκαλοπάτια και κάγκελα παρά σε αυτά… Προσωπικά βλέποντας την καταδίωξη αυτή, εκτός από τη νοσταλγία που ένιωσα στην εικόνα του Πειραιά το 1971, καθηλώθηκα από την αληθοφάνεια της “γυμνής” από εφέ και γραφικά δημιουργήματα του υπολογιστή, καταδίωξης! Για αυτό και επέλεξα να την χαρακτηρίσω ως την ρεαλιστικότερη καταδίωξη!

Δείτε πιο κάτω το video από την καταδίωξη

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]