Στην Ελλάδα τα μοντέλα της Voge Motorcycles

Η Moto Trend SA, γνωστή από την αντιπροσώπευση των KYMCO και Gemini, ανακοίνωσε την αποκλειστική εισαγωγή και των μοτοσυκλετών Voge.

Βρείτε μας στο
Voge Motorcycles


Η Voge Motorcycles είναι θυγατρική της Loncin Industries Ltd, που αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή δίτροχων της Κίνας με την ετήσια παραγωγή να αγγίζει τα 2,5 εκατ. μοτοσυκλέτες, τα τρία εκατομμύρια κινητήρες και τα 150.000 ATV. Είναι επίσης ο Νο 1 Κινέζος κατασκευαστής στις εξαγωγές, τόσο σε μονάδες όσο και σε τζίρο.

H Loncin έχει πραγματοποιήσει ήδη συνεργασίες με κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Συνεργάζεται με τη BMW από το 2005 και αυτή τη στιγμή κατασκευάζει τα maxi scooter C 400 X/GT και τους δικύλινδρους κινητήρες των F 750/850/900 GS/R/XR, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την MV Agusta, αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει για λογαριασμό των Ιταλών μια νέα σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από την Loncin με απώτερο στόχο την κυριαρχία στην κατηγορία των premium μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού. Σε πρώτη φάση, η γκάμα της περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες Street και Street Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες 300 και 500 κυβικών εκατοστών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Moto Trend οι μοτοσυκλέτες της Voge ξεχωρίζουν από την προσοχή στη λεπτομέρεια, έχουν μοναδικό φινίρισμα και συναρμογή υλικών και μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους και όχι μόνο.

Από τις αρχές του 2020, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με πέντε μοντέλα, τα street naked 300R/500R, τα street adventure 300DS/500DS και το modern classic 300AC. Όλα διαθέτουν δικάναλο ABS της Bosch, ασύμμετρης σχεδίασης ψαλίδια, φρένα της Nissin, αναρτήσεις της KYB, φώτα τεχνολογίας LED και τα μηχανικά τους σύνολα χαρακτηρίζονται από 2 ΕΕΚ, τετραβάλβιδες κεφαλές και συστήματα ηλεκτρονικού ψεκασμού.

Περισσότερα για τα μοντέλα της Voge Motorcycles από την ερχόμενη χρονιά.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr