Στην Ελλάδα το νέο ιαπωνικό supermini – Κάτω από τα 19.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης

Η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς supermini φτάνει στην Ελλάδα και η επίσημη αντιπροσωπεία γνωστοποίησε την τιμή εκκίνησής του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Swift

Η τέταρτη γενιά του εμβληματικού Suzuki Swift έρχεται και στην Ελλάδα για να συνεχίσει στην επιτυχημένη εμπορική πορεία που χάραξαν τα προκάτοχα μοντέλα πόλης της ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα, η ελληνική αντιπροσωπεία προχώρησε και στην γνωστοποίηση της τιμής εκκίνησης, η οποία ορίζεται στα 18.450 ευρώ, ενώ αναφέρεται πως η διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2024.

Ξεκινάμε από την εξωτερική εμφάνιση, με το μικρό μοντέλο να διατηρεί ίδια φιλοσοφία, αλλά να διαφοροποιείται σχεδιαστικά. Βλέπουμε νέα φωτιστικά σώματα και νέους προφυλακτήρες, ενώ συνολικά θα υπάρχουν εννέα χρώματα και τέσσερις επιλογές για όσους επιθυμούν διχρωμία. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος αγγίζει τα 3.860 χλστ., το πλάτος τα 1.695 και το ύψος τα 1.500 χλστ.

Εξωτερικοί Χρωματισμοί
Η γκάμα των χρωμάτων του νέου Swift αποτελείται από 9 μονόχρωμες επιλογές και 4 διχρωμίες, ενώ συμπεριλαμβάνονται και νέα χρώματα, όπως το Frontier Blue Pearl Metallic και το Cool Yellow Metallic. Το νέο Frontier Blue Pearl Metallic όπως και το εντυπωσιακό Burning Red Pearl Metallic, διαθέτει έντονο, ζωηρό και χαρακτηριστικό τόνο, και συμβολίζει τη νέα γενιά χρωμάτων της Suzuki. Οι δύο αυτές επιλογές αποτελούνται από τριπλή επίστρωση χρώματος, προσφέροντας πλούσια υφή και αποχρώσεις υψηλής ποιότητας.


Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής των 9 ιντσών προσφέρει γρήγορη και ακριβή απόκριση και το multimedia σύστημα είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto μέσω WiFi και USB. Υποστηρίζει παράλληλα δυνατότητα αναγνώρισης φωνής, αναπαραγωγή μουσικής μέσω Bluetooth και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του οχήματος.

Νέο Suzuki Swift σύντομα στην Ελλάδα

Νέος κινητήρας 1.2L με ήπιο υβριδικό σύστημα 12V SHVS
Ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.2 λίτρων του νέου Swift διαθέτει πολλαπλές βελτιώσεις, συνδυάζοντας προηγμένη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων, με υψηλότερη ροπή στις χαμηλές στροφές για αμεσότερη απόκριση και συνολικά καλύτερη απόδοση. Στο νέο Swift, ο κινητήρας συνδυάζεται με το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS, για ακόμη πιο βελτιωμένη περιβαλλοντική απόδοση. Μετατρέποντας την κινητική ενέργεια που παράγεται κατά την επιβράδυνση και αποθηκεύοντάς τη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, το ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS ενισχύει τον κινητήρα κατά την επιτάχυνση για μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.