Αυτό το “κολασμένο” VW Golf GTI θα γίνει πραγματικότητα!

Αυτό το VW Golf GTI είναι ότι πιο... extreme έχουμε δει και αυτό δεν αφορά μόνο την δεύτερη γενιά του μοντέλου που βλέπουμε εδώ, το οποίο πλέον θα παραχθεί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το VW Golf GTI αν μη τι άλλο έχει μεγάλη ιστορία και παράδοση, καθώς από την πρώτη του γενιά έως και σήμερα συνοδεύει τις εκδόσεις του μικρομεσαίου γερμανικού μοντέλου. Όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο… άγρια VW Golf GTI δεύτερης γενιάς και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η τιμή της BMW M2 CS των 450 ίππων, στην Ελλάδα

Αυτό είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Khyzyl Saleem, ο οποίος φυσικά κατά καιρούς έχει παρουσιάσει φοβερές προτάσεις. Πλέον, ήρθε ο καιρός μία από αυτή να πάρει τον δρόμο της παραγωγής. Τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο κατά τον περιορισμό της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού;

Όπως αναγράφει χαρακτηριστικά στο σχετικό Post, λίγο μετά από την παρουσίαση των φωτογραφιών του επικοινώνησε μαζί του η JP Performance, η οποία του εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για το δημιούργημά του. Τελικά μετά από μερικούς μήνες και σε συνεργασία και με την Prior Design το αυτοκίνητο θα περάσει από τον ψηφιακό στον πραγματικό κόσμο.

Προς το παρόν πληροφορίες για το “κολασμένο” VW Golf GTI δεύτερης γενιάς δεν υπάρχουν, πέραν του ότι θα έχει το μοτέρ του τοποθετημένο πίσω. Φυσικά τα υπόλοιπα είναι ορατά από τις εικόνες!

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη είδηση είναι σημαντική, καθώς μας δείχνει πως δεν πρέπει να πάψουμε να ονειρευόμαστε και να πιστεύουμε στον εαυτό μας, όπως ακριβώς έκανε και ο Khyzyl Saleem, που πλέον θα δει το όραμά του να παίρνει σάρκα και οστά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr