Στις χώρες με την πιο ακριβή βενζίνη η Ελλάδα

Η βενζίνη έχει ακριβύνει επικίνδυνα και όμως κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται για το αν και πως θα κατέβει η τιμή της. Ενδεικτική είναι η θέση μας στον ευρωπαϊκό χάρτη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η μέση τιμή του λίτρου της βενζίνης στην χώρα μας, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (10 Μαΐου) είναι στα 1.65 ευρώ/λίτρο. Κόστος δυσβάσταχτο για τον Έλληνα, αφού φτάνει να πούμε πως είναι πρόκειται για την πέμπτη ακριβότερη τιμή στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, την πιο ακριβή βενζίνη την έχει η Ολλανδία με 1,83 ευρώ/λίτρο, ενώ ακολουθούν Νορβηγία και Ισλανδία με 1,78 ευρώ/λίτρο και 1,72 ευρώ/λίτρο αντίστοιχα. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Πορτογάλοι με 1,68 ευρώ/λίτρο.

Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα όσον αφορά την τιμή της Super αμόλυβδης, καθώς εκεί έχουμε το τέταρτο πιο ακριβό καύσιμο. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα η μέση τιμή της premium αμόλυβδης είναι στα 1,77 ευρώ/λίτρο και μόνο οι Ολλανδία, Νορβηγία και Πορτογαλία την πληρώνουν πιο ακριβά από εμάς με τιμές στα 1,9 ευρώ/λίτρο, 1,88 ευρώ/λίτρο και 1,79 ευρώ/λίτρο αντίστοιχα.

Όσον αφορά την τιμή του πετρελαίου, τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, καθώς έχουμε το 12ο πιο ακριβό πετρέλαιο κίνησης στην Ευρώπη με μέση τιμή λίτρου στα 1,42 ευρώ, την στιγμή που οι Ισλανδοί έχουν το πιο ακριβό diesel με 1,67 ευρώ/λίτρο.

Για την ιστορία να πούμε πως η πιο φθηνή βενζίνη είναι στη Ρωσία με μέση τιμή στα 0,62 ευρώ/λίτρο, στη Λευκορωσία με 0,70 ευρώ/λίτρο και στο Αζερμπαϊτζάν με 0,79 ευρώ/λίτρο.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και τον συγκεντρωτικό χάρτη, με το πράσινο χρώμα να συμβολίζει τις χαμηλές τιμές και το κόκκινο τις υψηλές τιμές καυσίμου ανά λίτρο πάντοτε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr