Το Point System μπήκε στο gov.gr – Δείτε τους βαθμούς σας από τροχονομικές παραβάσεις

Πλέον, με τους κωδικούς taxisnet μπορείτε να δείτε τους βαθμούς από τροχονομικές παραβάσεις της τελευταίας πενταετίας. Με μόλις μερικά κλικ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
poiint system

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται, για πρώτη φορά, ηλεκτρονικά και άμεσα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τους πόντους που έχουν λάβει στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών (Σ.Ε.Σ.Ο.-Point System) έχουν πλέον οι οδηγοί μέσω του gov.gr.

Χρήσιμα: Δες αν το παλιό σου αυτοκίνητο κυκλοφορεί μέχρι σήμερα

Με αυτή την υπηρεσία απλουστεύεται η αλληλεπίδραση των πολιτών με τις υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και μειώνεται η γραφειοκρατία, γεγονός που συνεπάγεται εξοικονόμηση πόρων και χρόνου για τους πολίτες και το Δημόσιο. Συγχρόνως, ενισχύεται η διαφάνεια των διαδικασιών και το αίσθημα της οδικής ασφάλειας. Οι οδηγοί γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τους βαθμούς ποινής τους στο Point System.


Η διαδικασία
Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gov.gr πατώντας εδώ και στη συνέχεια να αποκτήσετε πρόσβαση με τους κωδικούς taxisnet. Ακολούθως, επιλέγετε “Ιστορικό Παραβάσεων” και αν έχετε βαθμούς στο Point System από παραβάσεις της τελευταίας πενταετίας… θα εμφανιστούν. Διαφορετικά προβάλλεται το παρακάτω μήνυμα:

“Σας γνωστοποιούμε ότι από τα μέχρι «27/11/2023» καταχωρημένα στοιχεία στο μηχανογραφικό μητρώο του Συστήματος Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών (Σ.Ε.Σ.Ο.) και αφορούν τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν έχουν καταγραφεί στο μητρώο σας παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. που υπάγονται στο Σ.Ε.Σ.Ο.”

Πηγή: yme.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.