Στο Kia EV6 το βραβείο Utility Vehicle of the Year 2023

North American Utility Vehicle of the Year ανακηρύχθηκε το αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV6, από την κριτική επιτροπή του North American Car of the Year (NACTOY).

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kia EV6 North American Utility Car of the Year

Το αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV6 συνεχίζει τις διακρίσεις της κορεάτικες εταιρείας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που η κριτική επιτροπή του NACTOY ψηφίζει ένα μοντέλο της Kia ως την κορυφαία επιλογή στην κατηγορία ενώ είναι η πρώτη φορά που ένα ηλεκτρικό μοντέλο της παίρνει το βραβείο.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που σε προειδοποιεί όταν ξεκινήσει ο μπροστινός!

“Μετά από πολυάριθμες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου “Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022”, αυτή η τελευταία διάκριση από την κριτική επιτροπή του Αυτοκινήτου της Χρονιάς της Β. Αμερικής αποτελεί μια επιπλέον απόδειξη ότι το EV6 δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικά αναγνωρισμένο όχημα κοινής χρήσης, αλλά και ένα υποδειγματικό EV. Αποδεχόμαστε αυτή την αναγνώριση με ταπεινότητα και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την κατάκτηση των στόχων μας, έχοντας πάντα την εμπειρία των πελατών μας στον πυρήνα όλων των ενεργειών μας”. δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ho Sung Song, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Κορεατών.


Kia EV6

Το EV6 επιλέχθηκε από 50 ειδικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας που εργάζονται σε έντυπα, διαδικτυακά, ραδιόφωνα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Ως μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης, οι κριτές του NACTOY δοκίμασαν διάφορα οχήματα – από σπορ αυτοκίνητα έως φορτηγά – και αξιολόγησαν με κριτήρια όπως η καινοτομία του αυτοκινήτου, ο σχεδιασμός, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, οι επιδόσεις, η τεχνολογία, η ικανοποίηση του οδηγού και η εμπειρία χρήστη.

Διαβάστε επίσης – Kia: Έτσι αξιοποιεί τις μεταχειρισμένες μπαταρίες των ηλεκτρικών της

Το EV6 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, γρήγορη συμβατότητα φόρτισης DC και εσωτερικό με επίπεδο δάπεδο που χρησιμοποιεί καινοτόμα υλικά σε όλη την καμπίνα. Προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ένα αξιοσημείωτο επίπεδο συνδεσιμότητας, καθώς και την ενεργειακά αποδοτική αντλία θερμότητας τελευταίας γενιάς της Kia.

Το EV6 αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του στρατηγικού πλάνου “Plan S” της Kia για την παρουσίαση τουλάχιστον δύο ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία (BEV) ετησίως και τη δημιουργία μιας πλήρους σειράς 14 BEV μέχρι το 2027.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.