Στο “σφυρί” δύο βαυαρικές αγάπες του Diego Maradona (+videos)

Μία BMW M4 και μία BMW Σειρά 7 βρίσκονται ανάμεσα στα αντικείμενα που ανήκαν στον Diego Maradona και δημοπρατούνται τις επόμενες ημέρες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Maradona

Πλησιάζει ένας χρόνος από τον θάνατο του θρυλικού Diego Maradona και δύο αγγελίες έρχονται να μας ξανά θυμίσουν την αγάπη του Αργεντίνου για τα γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα. Αυτή τη φορά σε δημοπρασία βγαίνουν δύο βαυαρικά μοντέλα που του ανήκαν, μία BMW M4 του 2016 και μία BMW 750i του 2017.

Diego Maradona: Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα και η επική ατάκα για την Ferrari F40

Το πρώτο αυτοκίνητο φέρει αστυνομική σειρήνα, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί και στο ταμπλό υπάρχει η υπογραφή του Diego. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες στην επίσημη αγγελία, πέρα από την τιμή εκκίνησης που ορίζεται στα 165.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 142.500 ευρώ. Περισσότερες φωτογραφίες για το εν λόγω αυτοκίνητο μπορείτε να βρείτε στην επίσημη αγγελία πατώντας εδώ!

Από την άλλη, η τιμή της πολυτελούς BMW Σειρά 7 είναι αρκετά υψηλότερη αγγίζοντας τα 225.000 δολάρια, ποσό που μεταφράζεται σε 194.500 ευρώ. Η κατάστασή της φαίνεται εξαιρετική, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση οι πληροφορίες από την αγγελία είναι ελάχιστες.

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω δημοπρασία δεν υπάρχουν μόνο τα δύο αυτοκίνητα, αλλά και πολλά προσωπικά αντικείμενα. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε από ήδη ρουχισμού του Αργεντίνου, μέχρι όργανα γυμναστικής, αλλά και ένα διαμέρισμα. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Auctions Adrian Mercado
Πηγή εικόνας: Daily Mail

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.