Στο “σφυρί” η Ferrari F50 του Mike Tyson

Ένα θρυλικό αυτοκίνητο με πολύ "βαρύ" βιογραφικό! Δείτε πόσο αναμένεται να πωληθεί η Ferrari F50 που κάποτε ανήκε στον Mike Tyson....

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F50

Η Ferrari F50 είναι ένα θρυλικό αυτοκίνητο, σταθμός στην ιστορία της αυτοκίνησης και ευσεβής πόθος για τους συλλέκτες ανά τον κόσμο. Η εικονιζόμενη συγκεντρώνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και τυχαίνει ο πρώτος της ιδιοκτήτης να ήταν ο Mike Tyson.

Κώστας Στεφανής: Όταν οδήγησα την Ferrari F50 (+video)

Η εν λόγω Ferrari F50 βγήκε από το εργοστάσιο το 1995 και κατευθύνθηκε κατευθείαν στο γκαράζ του Tyson, Beverly Hills, όπου και έμεινε μέχρι το 2001. Πρόκειται για ένα από τα μόλις 55 αυτοκίνητα με προδιαγραφές Αμερικής και ένα από τα 349 που κατασκευάστηκαν συνολικά. Μέχρι σήμερα, η Ferrari F50 με το χρώμα Rosso Corsa διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει διανύσει μόλις 6.200 μίλια, δηλαδή 9.977 χλμ.

Το ιταλικό μοντέλο εξοπλίζεται με τον Tipo F310B, ένα ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ με περιεχόμενη γωνία 65 μοιρών και χωρητικότητα 4.698 κ.εκ. Αποδίδει 520 ίππους στις 8.500 σ.α.λ., γεγονός που επιτρέπει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα σύμφωνα με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι τα 325 χλμ/ώρα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων, ενώ δεν απουσιάζει και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Η Ferrari F50 που κάποτε βρισκόταν στο γκαράζ του Mike Tyson θα δημοπρατηθεί από τον οίκο “Gooding & Company” στην εκδήλωση Pebble Beach στις 19-20 Αυγούστου. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία στην οποία αναφέρεται πως η τελική τιμή θα διαμορφωθεί στο εύρος 4,5 – 5,5 εκατ. δολαρίων (4,3 – 5,3 εκατ. ευρώ).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.