Στο σφυρί Lancia Delta Integrale που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση

Οι ελάχιστες τροποποιήσεις και η υποδειγματική συντήρηση είχαν ως αποτέλεσμα αυτή η Lancia Delta Integrale Evo II να παραμείνει σαν καινούρια!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Integrale

Αυτή η Lancia Delta Integrale είναι σα να βγήκε χθες από το εργοστάσιο και σίγουρα αξίζει την προσοχή μας! Δημοπρατείται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις και η τιμή της έχει αρχίσει ήδη να παίρνει την ανιούσα. Ας την δούμε, λοιπόν, λίγο πιο αναλυτικά!

Fiat PuntoGrale: Το Punto GT με την “ψυχή” της Lancia Delta Integrale

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι η έκδοση Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II, πωλήθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1994 στην Ιταλία και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 74.227 μίλια, δηλαδή 119.456 χλμ. Είναι βαμμένο με το κόκκινο χρώμα “Rosso Monza”, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε μπεζ καθίσματα τύπου alcantara.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 2λιτρος κινητήρας χωρητικότητας που αγγίζει τα 1.995 κ.εκ., φέρει δύο επικεφαλείς εκκεντροφόρους και η ισχύς φτάνει τους 215 ίππους. Η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων με 5 σχέσεις και πίσω συναντάμε διαφορικό τύπου Torsen. Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημη αγγελία, παραμένει σε εργοστασιακή κατάσταση, μιας και μέχρι σήμερα έχει προστεθεί μόλις μία aftermarket εξάτμιση, ένα ελαφρύτερο καπό και το turbo timer.

Η Lancia Delta Integrale Evoluzione II συνοδεύεται από όλα τα επίσημα έγγραφα, ενώ υπάρχει ενημερωμένο βιβλίο service με όλες τις εργασίες συντήρησης που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο. Για το τέλος αφήσαμε την τιμή της δημοφιλούς Ιταλίδας, η οποία μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της δημοπρασίας από τον οίκο “Collecting Cars” έχει φτάσει στα 52.500 δολάρια, ποσό που ισοδυναμεί με 46.520 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.