Στο σφυρί το ιαπωνικό “παιχνίδι” του Christian Von Koenigsegg

Μπορεί το γκαράζ του Koenigsegg να έχει hypercars των 1.500+ ίππων, αλλά δεν απουσίαζε και ένας "καυτός" Ιάπωνας. Τώρα έφτασε η ώρα να αλλάξει χέρια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR Yaris

Είναι ένας από τους ανθρώπους του πλανήτη που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να ενθουσιαστεί με έναν τρικύλινδρο κινητήρα 261 ίππων. Λογικό, αφού στην καθημερινότητά του συμβιώνει με hypercars που αγγίζουν και πολλές φορές ξεπερνούν τους 1.500 ίππους. Αναφερόμαστε ασφαλώς στον Christian Von Koenigsegg, ιδιοκτήτη της ομώνυμης εταιρείας, και το προσωπικό του Toyota GR Yaris, το οποίο ήρθε η ώρα να αποχωριστεί.

Πράγματι, ο Σουηδός επιχειρηματίας, είχε στην κατοχή του ένα Toyota GR Yaris, ίσως για να απολαμβάνει την οδήγηση στον ελεύθερό του χρόνο, ίσως για να έχει προσωπική άποψη από ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αυτοκίνητα της χρονιάς που μας πέρασε. Σημασία έχει ότι τώρα αυτό το μαύρο ιαπωνικό μοντέλο θα αλλάξει χέρια και ο τυχερός νέος ιδιοκτήτης θα μπορεί να λέει ότι έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο που κάποτε βρισκόταν στο γκαράζ του Christian Von Koenigsegg.

 

H πρώτη εγγραφή του αυτοκινήτου έγινε στην Σουηδία τον Δεκέμβριο του 2020 και μέχρι σήμερα έχει “γράψει” μόλις 10.730 χιλιόμετρα. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, ενώ εξοπλίζεται και με το πακέτο εξοπλισμού “Circuit Pack”. Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια για το ιαπωνικό μοντέλο με το τρικύλινδρο μοτέρ των 261 ίππων.

Την δημοπρασία έχει αναλάβει η εταιρεία “Collecting Cars” και, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, απομένουν τέσσερις ημέρες για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας και ήδη η τιμή έχει αγγίξει τα 30.750 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.