Στο WRC το Toyota Yaris υδρογόνου με οδηγό τον Juha Kankkunen!

Επί ευρωπαϊκού εδάφους θα αγωνιστεί το υδρογονοκίνητο Yaris και μάλιστα θα οδηγηθεί από τον θρύλο Juha Kankkunen! Πως λέτε να τα πάει;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
toyota gr yaris κινητήρας υδρογόνου 2021

Η Toyota βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που πρωτοστατούν στη χρήση του υδρογόνου στους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Οι Ιάπωνες πιστεύουν ότι η δοκιμασμένη τεχνολογία των θερμικών μοτέρ έχει ακόμη πολύ μέλλον και στοχεύουν μόνο στην αλλαγή των ορυκτών καυσίμων με το εναλλακτικό υδρογόνο.

Το πειραματικό Toyota GR Yaris φέρει δοκιμασμένες τεχνολογίες καθώς το μοτέρ που βρίσκεται κάτω από το καπό του είναι το ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιείται και στην Corolla Sport που συμμετέχει στο ιαπωνικό πρωτάθλημα Super Taikyu, με τροποποιημένες κεφαλές και τροφοδοσία, κατάλληλα για τη χρήση υδρογόνου ως καύσιμο. Παράλληλα, τα ρεζερβουάρ για το υδρογόνο αλλά και το κύκλωμα είναι τα ίδια που βλέπουμε και στο ηλεκτρικό Toyota Mirai.

Οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι το σύστημα τους, το οποίο εξελίσσεται από το 2017, δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμο για να μπει στην ευρεία παραγωγή, αλλά η αποτελεσματικότητα έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία στους ιαπωνικούς αγώνες.

Πλέον, πήραν την απόφαση να το φέρουν να αγωνιστεί και επί ευρωπαϊκού εδάφους. Συγκεκριμένα, το ντεμπούτο του GR Yaris H2 θα γίνει αυτό το τριήμερο στο Ypres Rally στο Βέλγιο στο πλαίσιο του WRC. Μάλιστα, το υδρογονοκίνητο Yaris θα οδηγηθεί από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Juha Kankkunen!

Μένει να δούμε πως θα τα πάει…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr