Στοιχεία ανανέωσης για τις Alfa Romeo Giulia & Stelvio

Αποκαλύφθηκαν οι ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia και Stelvio, που φέρουν νέες αισθητικές επεμβάσεις, δημιουργώντας άμεση σύνδεση με τη φρέσκια Tonale.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo

Αυτές είναι οι ανανεωμένες Alfa Romeo και θα ξεκινήσουν την εμπορική τους καριέρα εντός του πρώτου 3μήνου του 2023. Εξωτερικά, το χαρακτηριστικό Trilobo (η τριγωνική μάσκα και οι αεραγωγοί) έχει διαφοροποιηθεί ελαφρώς, ενισχύοντας το σπορ χαρακτήρα των ιταλικών μοντέλων, συνδυαστικά με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα που φέρουν τεχνολογία Full-Led Adaptive Matrix.

Τα συγκεκριμένα φανάρια, πέρα από την καλύτερη απόδοση, έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τη δέσμη φωτισμού σύμφωνα με την ταχύτητα και τις οδηγικές συνθήκες. Full Led είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, με το κάλυμμα να είναι ελαφρώς πιο σκούρα στην Giulia και πιο γυαλιστερό στην Stelvio.

Αλλαγές υπάρχουν και στην καμπίνα των Ιταλίδων. Ο πίνακας οργάνων είναι νέος, διατηρώντας όμως τα χαρακτηριστικά στρογγυλά όργανα. Εντυπωσιακή είναι η πλήρως παραμετροποιήσιμη οθόνη των 12,3 ιντσών, με τρία διαφορετικά προφίλ: Evolved, Relax και Heritage.

Η Evolved εκφράζει το μέλλον της σχεδίασης της Alfa Romeo αξιοποιώντας τον κεντρικό χώρο του πίνακα για την εμφάνιση των προηγμένων λειτουργιών που προσφέρουν τα δύο μοντέλα. Η 2η επιλογή, η Relax, προάγει την άνεση και διατηρεί μόνο τα βασικά στοιχεία επιτρέποντας στον οδηγό να απολαμβάνει μια ασφαλή και χωρίς άσκοπες αποσπάσεις εμπειρία οδήγησης, ενώ η Heritage είναι εμπνευσμένη από τις δεκαετίες του 1960 και 1970.

Επιπρόσθετα οι νέες Giulia και Stelvio ενσωματώνουν τις υπηρεσίες «Alfa Connect Services», με δυνατότητα αναβαθμίσεων μέσω Internet. Οι τεχνολογίες αυτές δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει το αυτοκίνητό του εξ’ αποστάσεως. Επιπλέον υπάρχει και τεχνολογία NFT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Tonale. Μέσω αυτής ο ιδιοκτήτης έχει στη διάθεσή του ένα αδιαμφισβήτητο πιστοποιητικό του ιστορικού του αυτοκινήτου. Το πιστοποιητικό NFT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια επιπλέον εγγύηση της κατάστασης του αυτοκινήτου κατά την μεταπώληση, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπορική του αξία.

Και πάμε τώρα στην πεμπτουσία των ανανεωμένων Alfa Romeo που δεν είναι άλλη από την τονισμένη οδική συμπεριφορά τους. Τα δύο ανανεωμένα μοντέλα ξεχωρίζουν για τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
-Χαμηλότερο βάρος και πιο κοφτερή οδική συμπεριφορά
Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση υπερ-ελαφρών υλικών που προέρχονται από το χώρο των αγώνων, όπως είναι το αλουμίνιο (αμάξωμα, αναρτήσεις, κ.α.) και τα ανθρακονήματα (αμάξωμα και κεντρικός άξονας μετάδοσης).
-Τετρακίνηση με τεχνολογία Q4
Η τεχνολογία Q4 προσφέρει βέλτιστη οδική συμπεριφορά και ενισχυμένη οδηγική ευχαρίστηση με την κίνηση στους πίσω τροχούς, με την ασφάλεια και την απόδοση ενός συστήματος μετάδοσης 4×4. Καρδιά του συστήματος είναι το ενεργό κιβώτιο μεταφοράς ATC (Active Transfer Case), το οποίο σε πραγματικό χρόνο καταγράφει τις συνθήκες και διαχειρίζεται τη ροπή σε κάθε άξονα.
-Μηχανικό σύστημα περιορισμένης ολίσθησης Q2
Ανάλογα με την έκδοση, διαθέσιμο είναι και το μηχανικό πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, το οποίο βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ευελιξία και την πρόσφυση που προσφέρουν τα δύο μοντέλα.
-Ανάρτηση Alfa Link
Στον εμπρός άξονα τα διπλά ψαλίδια συνεργάζονται με ένα εξαιρετικά άμεσο, γραμμικό και γρήγορο σύστημα διεύθυνσης, ενώ στον πίσω άξονα οι πολλαπλοί σύνδεσμοι εξασφαλίζουν κορυφαία ευελιξία, απόκριση και άνεση. Διαθέσιμη στα δύο μοντέλα είναι και η ενεργή ανάρτηση Alfa Active Suspension, με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Με κινητήρες βενζίνης – diesel και ειδική σειρά Competizione
Οι ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia & Stelvio κινούνται από κινητήρες βενζίνης και diesel, με την ισχύ να κυμαίνεται από 160 έως και 280 ίππους. Οι εν λόγω κινητήρες συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
Στην κορυφή της γκάμας των δύο μοντέλων συναντάμε την ειδική σειρά Competizione. Η σειρά αυτή βασίζεται στην έκδοση Veloce και εφοδιάζεται με το αποκλειστικό χρώμα Moon Light gray matt, κόκκινες δαγκάνες φρένων, σπορ εσωτερικό με δερμάτινες επενδύσεις, αλλά και την ενεργή ανάρτηση Alfa Active Suspension.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.