Σύγχρονη εκδοχή της Lancia Delta S4 ξυπνά μνήμες… από Group B (+video)

Ισχύς 1.000 ίππων και μία εμφάνιση που τρομοκρατεί! Αυτή η δημιουργία ανεξάρτητου σχεδιαστή θυμίζει κάτι από Lancia Delta S4...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta S4

Η Lancia Delta S4 ήταν ένα αυτοκίνητο που “σημάδεψε” το Group B και τώρα ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής έρχεται να μας δείξει πως θα μπορούσε να είναι σήμερα ένας διάδοχός της. Ας γνωρίσουμε τη Lancia Delta Project UE4 που ο εμπνευστής της την οραματίζεται με 1.000 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Η Lancia Delta Integrale αναβιώνει με υπογραφή Miki Biasion

Το ιταλικό μοντέλο που για την ώρα είναι απλά ψηφιακό σχέδιο διαθέτει ένα επιβλητικό bodykit που μειώνει σημαντικά την απόσταση από το έδαφος και στο εμπρός τμήμα ξεχωρίζει ο μεγάλος αεραγωγός επάνω στο καπό, ενώ τα περισσότερα τμήματα ο δημιουργός αναφέρει ότι θα μπορούσαν να είναι Kevlar για τη μείωση του βάρους.


Στο πίσω μέρος υπάρχει μία τεράστια αεροτομή και ο κινητήρας είναι εκτεθειμένος. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στους τροχούς, με την σύγχρονη Lancia Delta S4 να φέρει ζάντες Integrale Gravel, οι οποίες συνοδεύονται από Pirelli P Zero Trofeo ελαστικά, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δαγκάνες είναι της εταιρείας Brembo.

Για το τέλος αφήνουμε το κεντρομήχανο μοτέρ. Όπως θα δείτε και στο video, είναι ορατός ο κινητήρας της Abarth, με τον δημιουργό να οραματίζεται ότι το δημιούργημά του έχει βελτιωθεί σημαντικά. Το αποτέλεσμα είναι η ισχύς να εκτοξεύεται από τους 483 ίππους του πραγματικού αυτοκινήτου, κοντά στους 1.000. Μπορεί να μην είναι ένα πραγματικό αυτοκίνητο, μπορεί να την ώρα να πρόκειται απλά για ένα ψηφιακό σχέδιο, ωστόσο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι τόσο σκληροπυρηνικό όσο θα απαιτούσε ένα σύγχρονο πρωτάθλημα Group B.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.