Σύγχρονη Lancia 037 στα χρώματα της Martini “ξυπνά” μνήμες δόξας

H Kimera Automobili παρουσίασε την ειδική έκδοση κάνοντας αναφορά στην Ελλάδα. Μία σύγχρονη Lancia 037 σε χρώματα Martini...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia 037

Για την Kimera EVO37, την “σύγχρονη” Lancia 037 έχουμε ξανά μιλήσει στο παρελθόν. Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού η εταιρεία δημιούργησε μία ειδική έκδοση στα χρώματα της Martini προκειμένου να τιμήσει την αγωνιστική πορεία της ιταλικής εταιρείας στα rally. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Ονομάζεται “EVO37 MARTINI 7” και αποτίει φόρο τιμής στους 7 τίτλους της Lancia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Από το δελτίο παρουσίασης δεν λείπε και το ελληνικό στοιχείο. “Θυμηθείτε ποιοι είμαστε! Η πιο απλή διαταγή που μπορεί να δώσει ένας βασιλιάς. Ήθελε απλώς να θυμησεί το κατόρθωμα εκείνης της ομάδας εξαιρετικών ανδρών, ικανών για ηρωικές πράξεις, που έγραψαν τη σύγχρονη ιστορία και άλλαξαν τη μοίρα του Δυτικού Κόσμου”, αναφέρει η εταιρεία Kimera Automobili. Έτσι, με αυτή την ειδική έκδοση έρχεται να θυμίσει την εποχή που η Lancia “σάρωνε” τις ειδικές διαδρομές.

Η EVO37 MARTINI 7 είναι βαμμένη σε λευκό χρώμα, στο πλάι υπάρχουν οι κλασσικές ρίγες της Martini, ενώ μπροστά βλέπουμε τέσσερις μεγάλους προβολείς. Λευκές είναι και οι “old school” ζάντες, ενώ στην πόρτα αναγράφεται το “World Rally Champion”. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε την σχετική ταμπέλα που μαρτυρά ότι πρόκειται για ειδική έκδοση, ενώ δεν λείπουν οι carbon επιφάνειες και οι alcantara επενδύσεις.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας μόλις 2,1 λτ., ο οποίος έπειτα από σημαντικές βελτιώσεις αποδίδει 505 ίππους και 550 Nm ροπής. Επιπλέον αξιοσημείωτα εξαρτήματα είναι η ανάρτηση της Ohlins, τα φρένα της Brembo με τετραπίστονες δαγκάνες, αλλά και το σύστημα διεύθυνσης που έρχεται απευθείας από την Delta S4 του παρελθόντος.

Υπενθυμίζουμε ότι η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 37 μονάδες και η αρχική τιμή πλέον έχει αυξηθεί από τα 480.000 στα 540.000 ευρώ. Τιμές και αριθμός αντιτύπων της εικονιζόμενης έκδοσης δεν γνωστοποιήθηκαν!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.