Σύγχρονη, “total black” εκδοχή της Lancia Delta Integrale που εντυπωσιάζει

Η Lancia Delta Integrale εξακολουθεί να εμπνέει τους σύγχρονους σχεδιαστές. Πώς σας φαίνεται αυτή η ψηφιακή, "total black" εκδοχή του ιταλικού θρύλου;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia Delta Integrale

Η Lancia Delta Integrale είναι ένα αυτοκίνητο που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να γοητεύει τους πάντες και, παρά την ηλικία της, έχει φανατικό κοινό που ονειρεύεται την αναβίωσή της. Πρόσφατα είχαμε ξανά δει προσπάθειες σχεδιαστών που οραματίζονται την αναγέννηση της και, μάλιστα, μερικές είναι άκρως εντυπωσιακές. Το ίδιο ισχύει και για τη εικονιζόμενη, ψηφιακή δημιουργία ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Διαβάστε επίσης: Σαγηνεύει η σύγχρονη εκδοχή της Lancia Delta S4 1.000 ίππων (+video)

Στις εικόνες που βλέπουμε απεικονίζεται η Lancia Delta Integrale του ανεξάρτητου σχεδιαστή Matteo Gentile, γνωστός ως mattegentile στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία συνδυάζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του παρελθόντος με τις σύγχρονες τεχνολογίες. Στο εμπρός τμήμα βλέπουμε να υιοθετείται η σχεδιαστική ταυτότητα της Lancia Delta Integrale, αλλά συνδυάζεται με LED φωτιστικά σώματα.

Συνεχίζοντας προς τα πίσω, γίνεται εμφανής η προσπάθεια του δημιουργού να δώσει ένα πιο “άγριο” προφίλ στο αυτοκίνητο και το καταφέρνει με τους φουσκωμένους θόλους που “φιλοξενούν” μεγάλες ζάντες αλουμινίου. Στο πίσω μέρος, υπάρχει η διπλή απόληξη της εξάτμισης, η ενσωματωμένη στο αμάξωμα αεροτομή και τα φωτιστικά σώματα που είναι LED, αλλά δεν διαφοροποιούνται σχεδιαστικά με το παρελθόν.

Η σύγχρονη αισθητική της “total black” Integrale ολοκληρώνεται με τις κάμερες αντί για καθρέφτες και τις “κρυφές” χειρολαβές. Τέλος, ψηφιακές εικόνες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν, οπότε περιοριζόμαστε στα μπάκετ καθίσματα της Recaro που είναι εμφανή από έξω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.