Συνεχίζει με πρωτιές το best seller της ελληνικής αγοράς

Με λιγότερο από έναν μήνα να απομένει για το τέλος της φετινής χρονιάς το Opel Corsa εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων της ελληνικής αγοράς.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Opel Corsa διανύει την καλύτερη περίοδο της εμπορικής του σταδιοδρομίας στην ελληνική αγορά με αδιάψευστο μάρτυρα τα νούμερα των πωλήσεων από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκθεση της Opel στην περιοχή της Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, το best seller μικρό της γερμανικής εταιρείας βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας, από την αρχή του 2023. Το Corsa έχει καταγράψει 5.812 ταξινομήσεις, επιτυγχάνοντας μερίδιο αγοράς 4,6% με την αύξηση των πωλήσεων έναντι του 2022 να φτάνει στο εντυπωσιακό 107%.


Επιπλέον, το δημοφιλές supermini της Opel έχει αναδειχθεί ως το αγαπημένο μοντέλο των εταιρειών, διπλασιάζοντας τις ταξινομήσεις και σε αυτή την κατηγορία με το μερίδιο αγοράς του να φτάνει το 7%.

Διαβάστε επίσης: Αποκτήστε επαγγελματικό Opel χωρίς προκαταβολή

Η εμπορική πορεία του Corsa στις εταιρικές πωλήσεις μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αξιοπιστία, οι υψηλές υπολειμματικές αξίες, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες, τα ανταγωνιστικά μισθώματα, καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση aftersales πανελλαδικά, αποτελούν τους παράγοντες της επιτυχίας του Corsa, σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία.

Η εμπορική σκυτάλη περνάει πλέον στο ανανεωμένο Corsa, το οποίο εφοδιάζεται με πλήθος τεχνολογιών και συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, όπως το σύστημα πλευρικής προστασίας, η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης και η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-LuxLED matrix. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τη φρεσκαρισμένη του σχεδίαση εκτός και εντός αλλά και τις γνωστές αρετές του απερχόμενου μοντέλου που παραμένουν αναλλοίωτες.

Το ανανεωμένο Corsa βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Opel σε όλη την Ελλάδα, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το γνωρίσουν από κοντά και να το οδηγήσουν. Οι τιμές του νέου Corsa ξεκινούν στην ελληνική αγορά από τα 17.900 ευρώ για την έκδοση Edition με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1,2 λίτρων και 75 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.