Τα Abarth 595 και 695 στα χρώματα της… ιστορίας!

Η εξατομίκευση, το στυλ και οι επιδόσεις είναι πάντα σε πρώτο πλάνο για την Abarth και η νέα εντυπωσιακή σειρά της θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Abarth

Η νέα σειρά της Abarth μετατρέπει την εξατομίκευση σε απλή διαδικασία, καθώς  λίγα λεπτά είναι αρκετά για να διαμορφώσει κανείς το μοντέλο της αρεσκείας του. Μάλιστα, διαθέσιμα ως βάση για την συγκεκριμένη διαδικασία, είναι τα Abarth 595 και 695.

Παράλληλα, η νέα σειρά της μάρκας εγκαινιάζει και ένα νέο χρώμα στη διαθέσιμη παλέτα: το Orange Racing. Πρόκειται για μία σύνθεση του κίτρινου και κόκκινου χρώματος, τα οποία πρωταγωνιστούν και στο σήμα της ιταλικής φίρμας. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι εμπνευσμένη από την πλούσια ιστορία της ιταλικής φίρμας. Για την ακρίβεια αποτελεί φόρο τιμής στο Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth με το ξεχωριστό Orange Racing 255 χρώμα του.

Εκτός από το νέο χρώμα, η Abarth δίνει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο πακέτων εξοπλισμού: Turismo και Competizione. Το Turismo εστιάζει στο στυλ και την άνεση και προσφέρει μαύρα δερμάτινα καθίσματα, ζάντες αλουμινίου Turismo 17 ιντσών και φυσικά το σήμα Turismo. Από την άλλη, όσοι επιλέξουν το Competizione θα λάβουν χαρακτηριστικά με πιο σπορτίφ προσανατολισμό όπως καθίσματα Sabelt Carbon, ζάντες αλουμινίου Competizione 17 ιντσών, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και το ανάλογο λογότυπο.

Την ίδια στιγμή, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.400 κ.εκ αποδίδει 165 και 180 ίππους, στις εκδόσεις Abarth 595 και 695 αντίστοιχα. Μάλιστα, είναι ο ίδιος κινητήρας που εφοδιάζει τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Formula 4. Επιπλέον, εκτός από την υψηλή απόδοση προσφέρει και μία μοναδική ηχητική εμπειρία, χάρη στα σπορ συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής, τα οποία εξοπλίζουν το μηχανικό σύνολο. Τέλος, η νέα σειρά της Abarth θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά πολύ σύντομα και τότε θα ανακοινωθούν οι τιμές των διαθέσιμων εκδόσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.