Τα επίσημα πλάνα και το ηλεκτρικό μέλλον του Suzuki Jimny στην Ευρώπη

Οι φήμες υπήρχαν και τώρα, το στρατηγικό πλάνο σχεδιασμού των Ιαπώνων για την Ευρώπη, τις επιβεβαιώνει. Όλα δείχνουν ότι το Suzuki Jimny επιστρέφει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny έχει κάνει αισθητή την απουσία του από την ευρωπαϊκή αγορά τα τελευταία χρόνια, μιας και προσφέρεται αποκλειστικά ως επαγγελματικό λόγω ρύπων. Πρόσφατα, όμως, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την αγορά της Γηραιάς Ηπείρου και το σκληροτράχηλο μοντέλο είναι μέρος αυτού!

Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημη εικόνα, μέχρι το 2030, η Suzuki επιθυμεί το 80% των πωλήσεών της να είναι αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και 20% υβριδικά. Ακριβώς δίπλα βρίσκονται τα σκίτσα πέντε μοντέλων της εταιρείας και με λίγη φαντασία μπορούμε να υποθέσουμε ποια θα είναι.

Ξεκινάμε ασφαλώς από το Suzuki Jimny, το οποίο απεικονίζεται πάνω δεξιά. Ξεχωρίζει από το τετράγωνο σχήμα του και αρκεί για να συμπεράνουμε ότι έρχεται στην Ευρώπη. Τα πέντε αυτά μοντέλα χαρακτηρίζονται ως “Battery EV Lineup”, καταλαβαίνουμε συνεπώς ότι το σκληροτράχηλο Jimny θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Πάνω αριστερά υπάρχει ένα μοντέλο που θυμίζει αρκετά το σημερινό Ignis και ακριβώς δίπλα του βλέπουμε το Vitara του μέλλοντος. Στο κάτω τμήμα της εικόνας είναι εμφανή δύο SUV. Λέτε το μέλλον των S-Cross και Across να είναι πλήρως ηλεκτρικό; Εμείς αυτό συμπεραίνουμε χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουρη.


Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του Suzuki Jimny στην Ευρώπη, λοιπόν, έχει ήδη ξεκινήσει. Η ώρα που το σκληροτράχηλο “off-road” θα μπει στην πρίζα… πλησιάζει!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.