Τα Jeep 4xe στη νέα ταινία “Jurassic World Dominion” (+video)

Η Universal Pictures και η Jeep συνεργάζονται και πάλι, στο πλαίσιο της νέας περιπέτειας "Jurassic World Dominion" με την οποία ολοκληρώνεται η γνωστή σειρά ταινιών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep 4xe
Jeep® brand partners with Universal Pictures to launch global 'Jurassic World Dominion' marketing campaign

Την 1η Ιουνίου, Εθνική Ημέρα των Δεινοσαύρων στις Η.Π.Α., επέλεξαν η Jeep και η Universal Pictures για το λανσάρισμα της νέας περιπέτειας “Jurassic World Dominion”, της ταινίας με την οποία θα ολοκληρωθεί η επική σειρά επιστημονικής φαντασίας που είναι αφιερωμένη στην Ιουράσια Περίοδο και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Επίσημα η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου, αλλά ειδικά για τα μέλη του Jeep Wave στις Η.Π.Α. θα πραγματοποιηθούν προβολές σε ανοικτούς χώρους στις 8 και 9 Ιουνίου.

Από τον σκηνοθέτη του “Jurassic World” (2015), Colin Trevorrow, η ολοκλήρωση της θρυλικής σειράς με την ταινία “Jurassic World Dominion” μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι έχουν επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη με τον ανταγωνισμό με το ανθρώπινο είδος να καθορίζει την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ τους.

Η παραγωγή της ταινίας από τις Universal Pictures και Amblin Entertainment υπολογίζεται ότι κόστισε περισσότερα από 165 εκατ. δολάρια, ενώ με συνολική διάρκεια 2 ώρες και 26 λεπτά είναι η μεγαλύτερη της σειράς. Κατά τη διάρκεια του “Jurassic World Dominion” εμφανίζονται τα Jeep Wrangler και Gladiator, αλλά και ένα κλασσικό Grand Wagoneer.

Με αφορμή την παρουσία των μοντέλων της Jeep στην ταινία, δημιουργήθηκε και ένα σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων με τη συμμετοχή του Wrangler 4xe και του νέου Grand Cherokee 4xe, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr