Τα νέα Nissan LEAF του δήμου Λασιθίου

Ο στόλος του δήμου Λασιθίου διευρύνεται με τον πλέον βιώσιμο τρόπο, με την ένταξη σε αυτόν δύο νέων αμιγώς ηλεκτρικών Nissan LEAF.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δήμος Λασιθίου ηλεκτρικά Nissan LEAF 2023

Πρόσφατα παραδόθηκαν στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου δύο νέα ηλεκτρικά Nissan LEAF στo πλαίσιο του έργου “Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου-Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους” που είχε υποβάλλει ο Δήμος το 2021.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Με νέο ευρωπαϊκό ορόσημο παραγωγής

Με την προσθήκη των δύο Nissan LEAF στον στόλο του, ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου θα καλύψει τις ανάγκες κινητικότητας των υπηρεσιών του με βιώσιμο τρόπο, με το πλάνο να προβλέπει την προσθήκη και επιπλέον ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και την εγκατάσταση δέκα σημείων φόρτισης.


Δήμος Λασιθίου ηλεκτρικά Nissan LEAF 2023

Σε δηλώσεις του κατά την τελετή παραλαβής των Nissan LEAF, ο Δήμαρχος Γιάννης
Στεφανάκης δήλωσε: “Συμμετέχουμε και διεκδικούμε χρηματοδοτούμενα προγράμματα χωρίς να επιβαρύνουμε οικονομικά τους κατοίκους μας και χωρίς να αυξήσουμε ποτέ τα δημοτικά τέλη. Έτσι έχουμε καταφέρει να εγκριθούν πολλά προγράμματα όπως: ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ΟΧΕ, Πράσινο Ταμείο, Ταμείο Ανάκαμψης, ΠΠΑ, ΕΛΕΝΑ κ.α. Τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εξοικονομούν χρήματα υπέρ του Δήμου και των δημοτών μας. Θα αντικαταστήσουν τα παλαιότερα οχήματα.”

Διαβάστε επίσης – Nissan: Έκπτωση σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ και δωρεάν προνόμια

Διαθέτοντας πολλές και καινοτόμες τεχνολογίες οδήγησης, το νέο LEAF πρωτοστατεί στο όραμα της Nissan, με το μοναδικό e-Pedal που επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινήσουν, να επιταχύνουν και να επιβραδύνουν, μέχρι την πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ.

Με αυτονομία που φτάνει τα 528 χιλιόμετρα, το LEAF είναι εξοπλισμένο (προαιρετικά) με το ProPILOT, το προηγμένο σύστημα οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας.

Το LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο (προαιρετικά) με το ProPILOT Park, το οποίο σταθμεύει το αυτοκίνητο αυτόματα. Αυτά τα βοηθήματα, έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την άνεση και τον έλεγχο του οχήματος από τον οδηγό.

Παράλληλα, με την εφαρμογή NissanConnect Services, οι χρήστες μπορούν να
στέλνουν διαδρομές πλοήγησης από το smartphone στο αυτοκίνητο και από το
αυτοκίνητο στο smartphone, μέσω της υπηρεσίας πλοήγησης Door-to-Door
Navigation, επιτρέποντας την ευκολότερη μετάβαση από και προς το σταθμευμένο
σημείο και, κατά συνέπεια, από και προς τον τελικό προορισμό.

Ακόμη, η λειτουργία Remote Climate Control προσφέρει την επιλογή ενεργοποίησης
του κλιματισμού όταν το LEAF είναι συνδεδεμένο με την πρίζα στο γκαράζ, ενώ
πληροφορίες και αναλύσεις για τις διαδρομές και το στυλ οδήγησης, είναι επίσης
διαθέσιμες από το smartphone του εκάστοτε χρήστη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.