Τα νέα Nissan της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε τα νέα οχήματα της Nissan, σε πρόσφατη τελετή στην Αμυγδαλέζα Αττικής. Δείτε ποια είναι τα νέα μοντέλα στον στόλο της.

Βρείτε μας στο

Ο στόλος οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας εμπλουτίζεται, καθώς πλέον στο δυναμικό της προστέθηκαν νέα οχήματα Nissan.

Συγκεκριμένα, σε τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, στην Αμυγδαλέζα, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε, μεταξύ άλλων, 7 νέα οχήματα Nissan, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πρόκειται για τέσσερα Nissan Qashqai diesel 4x4 και δύο Nissan Navara που προορίζονται για την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, καθώς και για ένα Nissan ΝV400 van, που προορίζεται για την μονάδα των ΜΑΤ.

Τα νέα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. είναι συγχρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας της Ε.Ε.

Τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν δεχθεί φυσικά τις κατάλληλες τροποποιήσεις από τη Nissan Νικ. – Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της ΕΛ.ΑΣ.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr