Τα παπιά της Honda “μάχονται” κατά του κορωνοϊού

Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δράση του στη μάχη του κορωνοϊού με την παραχώρηση δικύκλων στο δήμο της Αθήνας.

Βρείτε μας στο
honda παπιά κορωνοϊός

Με ανακοίνωση της η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda μας πληροφορεί ότι σε συνέχεια των ενεργειών της για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού παραχωρεί στο δήμο της Αθήνας 15 συνολικά Honda Supra GTR150.

Τα παπιά της Honda θα αξιοποιηθούν από τη δημοτική αστυνομία “με στόχο την αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στον έλεγχο των Βεβαίωσεων Μετακίνησης των πολιτών, για τη διασφάλιση τήρησης του επιβεβλημένου περιορισμού κυκλοφορίας.”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για τη διευκόλυνση του έργου των αρμόδιων αρχών ο όμιλος Σαρακάκη έχει ήδη παραχωρήσει στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και έχει θέσει στη διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, μία σειρά επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει.

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης ο όμιλος αναφέρει ότι οι άνθρωποι του βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση και σε καθημερινή επικοινωνία με την ελληνική κυβέρνηση και τις αρχές και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί και σε νέες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

Διαβάστε εδώ τις υπόλοιπες ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα ο όμιλος Σαρακάκη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

“Είμαστε βέβαιοι ότι πλέον έχει γίνει απολύτως αντιληπτό πως η σύνεση, η υπευθυνότητα, η συλλογική προσπάθεια και η πιστή τήρηση των κανόνων προστασίας της Δημόσιας Υγείας θα πρέπει να καθορίζουν τη στάση όλων μας το επόμενο διάστημα. Με την ελπίδα ότι ενωμένοι θα βγούμε σύντομα νικητές.”, κλείνει η ανακοίνωση.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr