Τα πέντε κορυφαία SUV για το πρώτο τετράμηνο – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Τα 4 από τα 5 κορυφαία SUV σε επίπεδο ταξινομήσεων ήταν ιαπωνικά. Δείτε πώς διαμορφώθηκε το Top 5 στο πρώτο τετράμηνο, αλλά και τις τιμές εκκίνησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
SUV μοντέλα

Τα SUV μοντέλα έχουν καταφέρει να κερδίσουν τεράστιο μερίδιο της ελληνικής αγοράς, κυρίως λόγω της επιτυχίας των B-SUV και C-SUV υποκατηγοριών. Μάλιστα, μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2024 κατάφεραν όλα μαζί να “πιάσουν” μερίδιο αγοράς της τάξης του 57,26%. Αυτό σημαίνει πως πάνω από ένα στα δύο νέα αυτοκίνητα… είναι SUV. Πάμε να δούμε πως διαμορφώθηκε το Top 5 στα SUV μοντέλα και ασφαλώς πόσο κοστίζουν.

Peugeot 2008 (Β-SUV) – 2.226 ταξινομήσεις
Διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων και κινητήρων. Ενδεικτικά, προσφέρεται με μοτέρ βενζίνης, diesel, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid. H τιμή του ανανεωμένου Peugeot 2008 ξεκινά στην Ελλάδα από τα 24.500 ευρώ στην βασική έκδοση βενζίνης με τους 100 ίππους και το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.


Δοκιμή Suzuki Vitara

Suzuki Vitara (B-SUV) – 2.117 ταξινομήσεις
Το B-SUV με ιαπωνική “καταγωγή” ξεκινά στην ελληνική αγορά από τα 19.580 ευρώ. Το εν λόγω ποσό αφορά στην δικίνητη έκδοση με ήπια υβριδικό κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ., ισχύ 129 ίππων και μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

ταξινομήσεις

Toyota Yaris Cross (B-SUV) – 1.981 ταξινομήσεις
Το ιαπωνικό SUV μοντέλο ξεκινά στην Ελλάδα από τα 23.920 ευρώ. Η τιμή αφορά στην έκδοση Hybrid Electric με κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λτ. και υβριδική τεχνολογία 115 ίππων.

Nissan Juke

Nissan Juke (B-SUV) – 1.015 ταξινομήσεις
Το συγκεκριμένο μοντέλο πρόσφατα ανανεώθηκε και η διάθεσή του ξεκινά στην ελληνική αγορά. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις νέες τιμές, με το ποσό εκκίνησης να ορίζεται στα 21.990 ευρώ για την βασική έκδοση με τον χιλιάρη των 117 ίππων.

Toyota C-HR

Toyota C-HR (C-SUV) – 1.005 ταξινομήσεις
Η κορυφαία πεντάδα στα SUV μοντέλα ολοκληρώνεται με το μοναδικό C-SUV (όλα τα προηγούμενα ήταν B-SUV). Το εν λόγω μοντέλο ξεκινά στην Ελλάδα από τα 29.300 ευρώ στην βασική έκδοση με τον κινητήρα 1,8 λτ. των 140 ίππων και το αυτόματο e-CVT.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.