ΤΑΙΠΕΔ: Πρόταση για νέα τιμολογιακή πολιτική στην Αττική Οδό

Νέα σύμβαση παραχώρησης θα έχουμε για την Αττική Οδό οσονούπω και οι προτάσεις για διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στον αυτοκινητόδρομο προκαλούν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τέλη κυκλοφορίας

Φαίνεται πως κάποιοι θεωρούν ότι ο κόσμος έχει… χόμπι του ή αρέσκεται στο να μποτιλιάρεται στους δρόμους… Δεν εξηγείται αλλιώς η πρόταση που είδε το φως της δημοσιότητας για χρέωση αναλόγως με την ώρα διέλευσης στην Αττική Οδό.

Τις επόμενες μέρες, θα σταλεί στις 8 υποψήφιες κοινοπραξίες το σχέδιο της νέας σύμβασης παραχώρησης, με τις οικονομικές προσφορές των σχημάτων που ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν την Αττική Οδό να κατατίθενται μέσα στο 2023. Η νέα σύμβαση θα έχει διάρκεια 25 χρόνια και προφανώς θα επιφέρει και αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική των διοδίων. Και όχι δεν μιλάει κανείς για χρέωση αναλόγως της διανυθείσας απόστασης, το οποίο θα ήταν και το δικαιότερο…

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), αποκάλυψε στην “Καθημερινή” πως έχουν ήδη προτείνει ένα νέο μοντέλο τιμολόγησης που προβλέπει χρέωση ανάλογα με την ώρα χρήσης του οδικού άξονα.

Δηλαδή οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια με βάση την ώρα εισόδου/χρήσης στον δρόμο. Σύμφωνα με τους… ειδικούς, αυτό θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του κυκλοφοριακού φόρτου. Φαίνεται πως οι ειδικοί θεωρούν πως ο κόσμος που πληρώνει 2,80 ευρώ για να μπει το πρωί ή το απόγευμα πριν και μετά την δουλειά του στην Αττική Οδό, το κάνει επειδή την βρίσκει συμφέρουσα και δεν τον ενοχλεί που μποτιλιάρεται στην είσοδο/έξοδο για Αθηνών-Λαμίας (λέω εγώ τώρα…) και όχι μόνο! Άρα… μάλλον τώρα που θα αυξηθεί το τίμημα (για τις ώρες αιχμής τουλάχιστον), όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον δρόμο, θα τις ώρες αιχμής, θα πρέπει να τον ξεχάσουν… Πάντως, ακόμη δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τιμές, την ανακοίνωση των οποίων θα περιμένουμε με αγωνία.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει ήδη καταθέσει την πρόταση και αναμένει τις αποφάσεις του υπουργείου Υποδομών για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]