“Ταπεινό” Fiat Panda Cross τα βάζει με Tesla Model X (+video)

Δαβίδ εναντίον Γολιάθ! Τετρακίνητο Fiat Panda με κινητήρα μόλις 875 κ.εκ. αντιμέτωπο με Tesla Model X 417 ίππων. Τι θα συμβεί στο λασπωμένο τερέν;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί ένα Fiat Panda Cross να σταθεί επάξια απέναντι στο Tesla Model X; Όπως φαίνεται, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες το μικρό ιταλικό μοντέλο τα καταφέρνει περίφημα. Στο video που ακολουθεί, θα δούμε τα δύο ομολογουμένως διαφορετικά αυτοκίνητα να κοντράρονται στις λάσπες.

Tesla Model S: Διένυσε 400.000 χλμ. με τα ίδια τακάκια

Από τη μία πλευρά, το Fiat Panda Cross εξοπλίζεται με έναν “ταπεινό” κινητήρα με μόλις δύο κυλίνδρους. Αποδίδει 85 ίππους και 145 Nm ροπής, ενώ στη συγκεκριμένη έκδοση η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς. Παραδοσιακά το ιταλικό μοντέλο διακρινόταν για τις off-road ικανότητές του και η σύγχρονη εκδοχή του δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα μόλις 1.165 κιλά του και η απόσταση των 261 χλστ. από το έδαφος του δίνουν “αέρα” σε κάθε τερέν.


Από την άλλη, έχουμε έναν αντίπαλο τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας! Το υπερσύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο Tesla Model X εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρες ισχύος 417 ίππων και 660 Nm ροπής. Σε “off-road” αναμετρήσεις, πέρα από την τετρακίνηση, σημαντικό ρόλο παίζει το βάρος, οι διαστάσεις και οι απόσταση από το έδαφος. Αυτά είναι και τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Tesla, το οποίο ξεπερνά στα 5 μέτρα, ζυγίζει 2.533 κιλά και η απόσταση από το έδαφος είναι στα 211 χλστ.

Εννοείται ότι πρόκειται για δύο αυτοκίνητα εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και χαρακτηριστικών. Ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε πως συμπεριφέρονται στην απαιτητική πίστα με τις λάσπες.

Πηγή: carwow.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.