Ταξί Tesla: Η πτώση της μπαταρίας έπειτα από 500.000 χλμ.

Με ίδιους ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία από την πρώτη μέρα! Δείτε την μείωση απόδοσης στην μπαταρία, αλλά και τα κόστη βλαβών έπειτα από οκτώ χρόνια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla

Ο ρυθμός με τον οποίο μειώνεται η απόδοση της μπαταρίας στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί αμέτρητες φορές. Αυτή τη φορά, ένα Tesla Model S που λειτουργούσε ως ταξί έρχεται να αποδείξει ότι υπάρχουν άκρως θετικές περιπτώσεις στο κεφάλαιο “μπαταρία ηλεκτρικού”. Ο λόγος; Η μείωση της απόδοσης κατά μόλις 12% έπειτα από 500.000 χιλιόμετρα. Εντυπωσιακό!

Διαβάστε επίσης: H τρομακτική στιγμή που ένα Tesla Model 3 δέχεται “επίθεση” από χαλάζι (+video)

Το εικονιζόμενο όχημα ανήκει στην καναδική εταιρεία “Current Taxi” και εκτελεί δρομολόγια ακατάπαυστα από το 2016. Με την ολοκλήρωση μισού εκατομμυρίου χιλιομέτρων, η εταιρεία γνωστοποίησε μερικά άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα πιο σημαντικά είναι πως το Tesla Model S του 2016 εξακολουθεί να κινείται με τους εργοστασιακούς ηλεκτροκινητήρες και την ίδια μπαταρία. Στην πράξη, η πτώση απόδοσης κατά 12% σημαίνει ότι η αυτονομία έχει μειωθεί στα 412 χιλιόμετρα, από τα 455 που είχε όταν βγήκε από το εργοστάσιο.


Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες επισκευές στην μέχρι τώρα πορεία του συγκεκριμένου μοντέλου:
-Φρένα με κόστος 750 δολάρια
-Αμορτισέρ με κόστος 1.500 δολάρια
-Σύστημα κλιματισμού με κόστος 2.500 δολάρια
-Χειρολαβές με κόστος 800 δολάρια
-Εξαρτήματα εμπρός/πίσω ανάρτησης με κόστος 2000 δολάρια


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό δεν είναι το ηλεκτρικό με τα περισσότερα χιλιόμετρα της εταιρείας. Στο παρελθόν, η “Currect Taxi” είχε αποκαλύψει πως υπάρχει Tesla που έχει διανύσει 700.000 χιλιόμετρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.