Ταξίδι στο παρελθόν με Zastava Yugo που έχει διανύσει μόλις 600 χλμ.

Πόσο πιστεύετε ότι θα μπορούσε να πωληθεί σήμερα ένα Yugo Zastava Cabrio; Το συγκεκριμένο έχει διανύσει ελάχιστα χλμ. και η τιμή του εκτοξεύθηκε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Yugo Zastava

To Zastava Yugo ήταν ένα οικονομικό αυτοκίνητο που όταν κατασκευαζόταν, μόνο κλασσικό του μέλλοντος δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί. Προοριζόταν για καθημερινή χρήση, ενώ δεν είχε αποσπάσει και τις καλύτερες κριτικές. Κι όμως, κάποιος ιδιοκτήτης διατήρησε σαν καινούριο το δικό του Zastava Yugo Cabrio και πρόσφατα το πούλησε έναντι ενός… αξιοσέβαστου ποσού!

Διαβάστε επίσης: Κατασκευάζοντας αυτοκίνητα με σφυρί και δρεπάνι 

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το 1990, συνεπώς είναι ένα από τα τελευταία αντίτυπα που πωλήθηκαν. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας 1,3 λτ., ο οποίος “συνεργάζεται” με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Όπως “μαρτυρούν” και οι φωτογραφίες, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πέρασε σχεδόν τρεις δεκαετίες σε κάποιο γκαράζ. Έτσι, συνολικά έχει διανύσει μόλις 370 μίλια, δηλαδή 595 χλμ., με αποτέλεσμα η κατάστασή του να είναι μοναδική.

Το εσωτερικό είναι όσο πιο λιτό γίνεται, μιας και υπάρχουν ελάχιστοι διακόπτες και ο αναπτήρας. Το Zastava Yugo Cabrio, το οποίο φέρει και πιστοποίηση μη εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα (Carfax) δημοπρατήθηκε πρόσφατα από τον γνωστό οίκο Barrett Jackson. Η τελική τιμή έφτασε τα 12.100 δολάρια, που με τις τρέχουσες ισοτιμίες ισοδυναμούν με περίπου 10.300 ευρώ, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην αγορά των Η.Π.Α. κόστιζε ως καινούριο περίπου 4.000 δολάρια. Ο ιδιοκτήτης του το αγόρασε ως μια μελλοντική επένδυση και τελικά δικαιώθηκε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.