Ταξινομήσεις 3μήνου D-Segment: Tesla Model 3 πάνω από Octavia και Σειρά 3

Έκπληξη επεφύλασσε ο Μάρτιος στις ταξινομήσεις της κατηγορίας D καθώς το Tesla Model 3 άφησε πίσω του παραδοσιακές δυνάμεις. Πάμε να δούμε τα νούμερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Model 3

O ΣΕΑΑ πριν από λίγο έδωσε στην δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία που αφορούν τις ταξινομήσεις νέων μοντέλων στην χώρα μας για τον Μάριο και φυσικά για το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε λοιπόν πως τα πήγαν οι ταξινομήσεις στην κατηγορία D (D-Segment). Σε αυτή την κατηγορία έχουμε παραδοσιακούς παίκτες όπως η BMW Σειρά 3, η Mercedes C-Class, το Skoda Octavia, το Volkswagen Passat αλλά και το Audi A4. Έχουμε όμως και έναν νέο παίκτη, για την ελληνική αγορά πάντοτε, που δεν είναι άλλος από το Tesla Model 3.

Μάλιστα, το μοντέλο της αμερικάνικης μάρκας κατάφερε με το… μπαμ που έκανε τον Μάρτιο με 164 ταξινομήσεις, να περάσει πρώτο στις ταξινομήσεις τριμήνου. Έτσι, πλέον φιγουράρει στην πρώτη θέση με 168 ταξινομημένα, νέα αυτοκίνητα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το Skoda Octavia και στην τρίτη θέση την BMW Σειρά 3 με 139 και 61 μονάδες αντίστοιχα. Την πεντάδα ολοκληρώνουν δύο μοντέλα της Mercedes και συγκεκριμένα τα C-Class και CLA με 48 και 41 μονάδες.

Αμέσως πιο κάτω βρίσκουμε τα BMW Σειρά 4 και VW Passat με 16 και 14 ταξινομήσεις από την αρχή του έτους έως και το τέλος Μαρτίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr