Ταξινομήσεις: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα SUV στην Ελλάδα στο 10μηνο

Το πρώτο έχει ταξινομηθεί σχεδόν διπλάσιες φορές από το δεύτερο και είναι το φαβορί για best-seller της χρονιάς στα SUV. Τα 10 πιο δημοφιλή στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με τα SUV να κατέχουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από το 50% (55,22% όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα), έχει ενδιαφέρον να δούμε τα μοντέλα αυτής της κατηγορίες που επιλέγουν οι Έλληνες. Πάμε να δούμε τι συνέβη στο πρώτο 10μηνο του έτους, δηλαδή από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του δημοφιλέστερου SUV στην Ελλάδα έχει “βάλει” πλέον το Toyota Yaris Cross. Το ιαπωνικό μοντέλο, από την αρχή του έτους μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο ταξινομήθηκε 4.114 φορές. Πέρα από πρώτο στα SUV, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταφέρει να μπει και στην κορυφαία τριάδα της Ελλάδας ανεξαρτήτου κατηγορίας.


Η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 2008 των 2.512 ταξινομήσεων, αλλά και το Volkswagen T-Roc των 2.452. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται στην Ελλάδα η κορυφαία 10άδα των SUV, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.