Ταξινομήσεις: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα SUV στην Ελλάδα στο πρώτο 9μηνο

Στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά ένα ιαπωνικό μοντέλο! Πάμε να δούμε τα δέκα δημοφιλέστερα SUV της ελληνικής αγοράς τους πρώτους εννέα μήνες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Yaris Cross

Με τα SUV να κατέχουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από το 50% (54,09% όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα), έχει ενδιαφέρον να δούμε τα μοντέλα αυτής της κατηγορίες που επιλέγουν οι Έλληνες. Πάμε να δούμε τι συνέβη στο πρώτο 9μηνο του έτους, δηλαδή από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: B-SUV με προκαταβολή από 4.799 ευρώ και… 8 χρόνια ξέγνοιαστης οδήγησης! 

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του δημοφιλέστερου SUV στην Ελλάδα έχει “βάλει” πλέον το Toyota Yaris Cross. Το ιαπωνικό μοντέλο, από την αρχή του έτους μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο ταξινομήθηκε 3.752 φορές. Πέρα από πρώτο στα SUV, το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταφέρει να μπει και στην κορυφαία τριάδα της Ελλάδας ανεξαρτήτου κατηγορίας.


Η κορυφαία τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 2008 των 2.234 ταξινομήσεων, αλλά και το Volkswagen T-Roc των 2.165. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται στην Ελλάδα η κορυφαία 10άδα των SUV, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.