Ταξινομήσεις: Αυτή ήταν η best-seller κατηγορία για το 2022 στην Ελλάδα

Κι όμως, τα B-SUV δεν βρίσκονται στην πρώτη θέση! Το 2022 πέρασε και έφτασε η ώρα να δούμε την No.1 κατηγορία στην Ελλάδα τη χρονιά που μας πέρασε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Το 2022 ολοκληρώθηκε και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκίνητων προχώρησε στην δημοσίευση των ταξινομήσεων για το έτος που μας πέρασε. Πάμε να δούμε ποια ήταν η αγαπημένη κατηγορία των Ελλήνων τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και ποιο είδος καυσίμου βρίσκεται στην κορυφή.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο 2022 υπήρξε αύξηση των ταξινομήσεων συγκριτικά με το περασμένο έτος. Πιο συγκεκριμένα, το 2022 “έκλεισε” με 105.283 ταξινομήσεις, ενώ το 2021 με 100.911, συνεπώς καταγράφεται μία αύξηση της τάξης του 4,3%.

Πάμε τώρα στις επιμέρους κατηγορίες, με την πρωτιά να ανήκει έστω και οριακά στην B-Sagment, γνωστή και ως B-Segment, η οποία κατάφερε να πετύχει μερίδιο αγοράς της τάξης του 24,9%. Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν τα B-SUV με ποσοστό 24,3% και η δημοφιλέστερη τριάδα ολοκληρώθηκε με τα C-SUV (22,5%). Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι τα SUV ανεξαρτήτου κατηγορίας έφτασαν στο 54,8%. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν ήταν SUV.


Πάμε και στους τύπους “καυσίμων”, με την βενζίνη να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή ως η δημοφιλέστερη επιλογή για τους Έλληνες με ποσοστό 37,9%. Ακολουθούν τα υβριδικά με  ποσοστό 22,8% και στην τρίτη θέση βρίσκονται τα αυτοκίνητα που μπαίνουν στην πρίζα (Plug-In υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά) με ποσοστό 19,2%.

Σημ. Τα μερίδια αγοράς καυσίμων αφορούν στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2022. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα αποτελέσματα για όλο το έτος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.