Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Έτσι διαμορφώνεται το ΤOP-10 πρώτου τετραμήνου

Ποιοι είναι οι "πρωταθλητές" των ταξινομήσεων στο πρώτο τετράμηνο του 2022 και ποια εταιρεία έχει 3 μοντέλα στο TOP-10; Δείτε τα επίσημα στοιχεία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις TOP-10

Το πρώτο τετράμηνο του έτους (Ιανουάριος – Απρίλιος) ολοκληρώθηκε και πλέον έχουν δημοσιευθεί τα επίσημα στοιχεία ταξινομήσεων νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνεται η κορυφαία δεκάδα, αλλά και ποια εταιρεία έχει τρία μοντέλα της στο TOP 10.

Νέο Toyota Yaris: Διαθέσιμο και ως επαγγελματικό με πρωτιά για την κατηγορία

Όπως συνέβη και στο πρώτο τρίμηνο, το Toyota Yaris βρίσκεται στην πρώτη θέση και εξακολουθεί να αυξάνει τη διαφορά του από το μοντέλο που το ακολουθεί. Με τις 463 ταξινομήσεις του Απριλίου, μετρά 1.621 από την αρχή του έτους και ασφαλώς βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Ακολουθεί ακόμα ένα Toyota, είναι το C-HR, κορυφαίο σε ταξινομήσεις στην κατηγορία των C-SUV και δεύτερο στην συνολική κατάταξη με 1.109 ταξινομήσεις στο πρώτο τετράμηνο. Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 208 που ταξινομήθηκε 1.099 φορές. Ακολουθεί το Citroen C3 με 1.051 και η πεντάδα συμπληρώνεται με ακόμα ένα μοντέλο της B-Sagment κατηγορίας, το Opel Corsa των 1.047 ταξινομήσεων.

Από εκεί και πέρα, το TOP-10 διαμορφώνεται ως εξής:
Toyota Corolla με 928
Volkswagen T-Roc με 861
Hyundai i10 με 743 (πρώτο στην μικρή κατηγορία A-Sagment)
Kia Stonic με 733
Toyota Yaris Cross με 683

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.