Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Με σημαντική μείωση “κλείνει” το πρώτο εξάμηνο

Σημαντική υποχώρηση στις ταξινομήσεις νέων μοντέλων στη χώρα μας το πρώτο εξάμηνο του έτους. Δείτε ποια κατηγορία είναι η δημοφιλέστερη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Στη δημοσίευση των στοιχείων για το πρώτο εξάμηνο προχώρησε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και συγκριτικά με το περασμένο έτος παρατηρείται μία πτώση της τάξης του 6,1%. Έπειτα από έναν θετικό Μάιο, το κλίμα τον Ιούνιο αντιστράφηκε ξανά, μιας και καταγράφηκε πτώση ύψους 20% στις ταξινομήσεις.

Αναλυτικότερα, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους μέχρι και τον Ιούνιο έχουν καταγραφεί 54.799 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων, όταν στο ίδιο διάστημα του περασμένου έτους είχαμε 58.362 ταξινομήσεις. Πρόκειται, λοιπόν, για μία πτώση της τάξης του 6,1%.

Όσον αφορά στις κατηγορίες, σε αυτό το πρώτο εξάμηνο μεγάλωσε το μερίδιο αγοράς των SUV μοντέλων. Από 45,4% που ήταν το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2021 έφτασε στο 54,4% στο εξάμηνο του 2022. Στις επιμέρους κατηγορίες, στο πρώτο εξάμηνο του 2022 δημοφιλέστερη είναι αυτή των B-SUV με μερίδιο αγοράς 25,4%, ενώ πέρυσι η πρωτιά ανήκε στην B κατηγορία, γνωστή ως supermini.

Τέλος, στον τομέα των καυσίμων, τα νέα αυτοκίνητα πετρελαίου είναι αυτά που χάνουν συνεχώς μερίδιο αγοράς. Στο πρώτο εξάμηνο του 2021 είχαμε 22,1%, ενώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2022 έχουμε 16,8% (μείωση κατά 5,3%). Αντιθέτως, η μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου αγοράς εντοπίζεται στα λεγόμενα “επαναφορτιζόμενα”, τα οποία είναι τα αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-In υβριδικά. Εκεί καταγράφεται αύξηση από 13,9 στο 18,8% (+4,9%).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.