Ταξινομήσεις Ιανουαρίου στην Ελλάδα – Αυτή ήταν η Νο.1 κατηγορία

Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά με διψήφια αύξηση ταξινομήσεων στον πρώτο μήνα του έτους. Δείτε την No.1 κατηγορία νέων αυτοκινήτων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Στη δημοσίευση των ταξινομήσεων της ελληνικής αγοράς προχώρησε ο ΣΕΑΑ και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε πως διαμορφώθηκε το σκηνικό όσον αφορά στις κατηγορίες αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: “Μπήκε” με το δεξί στη νέα χρονιά – Γαλλικό το best seller Ιανουαρίου

Πρώτα απ’ όλα, όμως, αξίζει να αναφερθούμε στην μεγάλη αύξηση των ταξινομήσεων στον πρώτο μήνα της χρονιάς. Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, μέσα στον Ιανουάριο του 2024 ταξινομήθηκαν 12.762 αυτοκίνητα, όταν πέρυσι στο ίδιο διάστημα ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 10.532. Κάτι τέτοιο μεταφράζεται σε αύξηση κατά 21,2%. Αισιόδοξο, λοιπόν, το ξεκίνημα για την ελληνική αγορά.


Η No.1 κατηγορία
Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, υπενθυμίζοντας ότι πέρυσι, τα B-SUV κατάφεραν να προσπεράσουν την B-Segment κατηγορία, γνωστή ως supermini. Κάτι τέτοιο, δεν ισχύει για τον Ιανουάριο του 2024. Έστω και οριακά, η B-Segment ήταν η πιο δημοφιλής κατηγορία πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 28,7%. Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν τα B-SUV με 28,6%, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με τα μεγαλύτερα C-SUV που πέτυχαν 19,1% μερίδιο αγοράς.

Suzuki Vitara

Τι “καύσιμο” επέλεξαν οι Έλληνες τον Ιανουάριο;
Όσον αφορά τώρα στο μέσο τροφοδοσίας των νέων αυτοκινήτων, στην πρώτη θέση συναντάμε και πάλι την βενζίνη με ένα επιβλητικό 40,6%. Βέβαια, το μερίδιο μειώθηκε κατά 6,6% συγκριτικά με τον Ιανουάριο του 2023. Στην δεύτερη θέση βρίσκονται τα υβριδικά μοντέλα με 36%, ποσοστό που αυξήθηκε σημαντικά συγκριτικά με τον Ιανουάριο του προηγούμενου έτους (+12,1%). Η τρίτη θέση ανήκει στο πετρέλαιο με 12,6%, ενώ τα αυτοκίνητα που μπαίνουν στην πρίζα (αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-In υβριδικά) έφτασαν στο 9,8% (αύξηση κατά 2,9%).

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.