Ταξινομήσεις LCV: Η μάρκα με τις περισσότερες ταξινομήσεις στην Ελλάδα το Ά τρίμηνο

Δείτε ποια μάρκα έχει καταφέρει τις περισσότερες ταξινομήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην χώρα μας το Ά τρίμηνο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ford είναι μια μάρκα με μακρά παράδοση στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) και φυσικά έχει ένα από τα best seller της κατηγορίας, το Transit! Επομένως δεν πρέπει να μας προκαλεί κάποια έκπληξη το γεγονός πως οι πωλήσεις της είναι αυξημένες και διαχρονικά πρωταγωνιστεί στην κατηγορία.

Και τα νούμερα επιβεβαιώνουν τη διαρκή εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα καταξιωμένα επαγγελματικά της μοντέλα της. Έτσι και για το 2021, τα ηνία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) τα έχει η Ford. Η επίδοση που επιβεβαιώνει την εξαιρετική δυναμική της μάρκας στην κατηγορία.

Από το Fiesta Van και το Ranger έως την πολυσυλλεκτική γκάμα μοντέλων και εκδόσεων της οικογένειας Transit, η Ford συνεχίζει να προσφέρει στη χώρα μας μία αξιοζήλευτη γκάμα LCV.


Νέο ρεκόρ πωλήσεων και με διαφορά!
Η Ford απέσπασε τον Μάρτιο το υψηλότερο μερίδιο αγοράς από κάθε άλλη μάρκα στη χώρα μας, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (20,78%). Μάλιστα, η Ford στο πρώτο τρίμηνο του έτους ήταν η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις στα LCV –με διαφορά 42,5% από τον δεύτερο της κατηγορίας – αποσπώντας ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο που έφτασε την περίοδο «Ιανουάριος-Μάρτιος 2021» στο 21,4%.

Πρωτιά και στο σύνολο της Ευρωπαϊκής αγοράς
Τα κορυφαία στο είδους τους Transit, Transit Courier, Transit Connect και Transit Custom αποτέλεσαν το βασικό άρμα της Ford για την κατάκτηση μιας ακόμα πρωτιάς, με το ακούραστο και σκληροτράχηλο Ranger να ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Ranger, το οποίο κατάφερε να αναδειχθεί ως το best-seller μοντέλο της Ευρώπης, στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με μερίδιο που έφτασε το 30%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]