Ταξινομήσεις Μαΐου 2021: Top 20 SUV στην Ελλάδα

Ο Μάιος έκλεισε με θετικό πρόσημο για την αγορά νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας και εμείς θα δούμε το Top 20 της δημοφιλέστερης κατηγορίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η κατηγορία των SUV είναι η δημοφιλέστερη στην χώρα μας, καθώς έχει μερίδιο αγοράς τους πρώτους πέντε μήνες του έτους που φτάνει στο 45,25%, ενώ τον Μάιο το ποσοστό της ήταν στο 45,49%. Συνολικά, από την αρχή του έτους έως και το τέλος Μαΐου έχουν ταξινομηθεί 20.130 SUV, εκ των οποίων τα 4.936 τον Μάιο.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα δημοφιλέστερα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Στην πρώτη θέση λοιπόν βρίσκεται το Peugeot 2008. Το γαλλικό μοντέλο έχει ταξινομήσει από την αρχή του έτους έως και το τέλος Μαΐου 1.459 αυτοκίνητα, ενώ το Μάιο ήταν το μοναδικό SUV που ξεπέρασε τις 300 ταξινομήσεις (301 για την ακρίβεια).

Πίσω του, στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Toyota C-HR, με 1.232 ταξινομήσεις από την αρχή του έτους και 279 τον Μάιο. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Kia Stonic με 977 ταξινομήσεις από την αρχή του έτους και 299 τον Μάιο. Την πεντάδα κλείνουν τα Peugeot 3008 και Suzuki Vitara με 929 και 779 ταξινομήσεις αντίστοιχα.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τον πίνακα του ΣΕΑΑ με τα 20 πρώτα σε ταξινομήσεις SUV για το διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου 2021.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr