Ταξινομήσεις Μαΐου 2021: Βρίσκει ρυθμό η αγορά νέων αυτοκινήτων

Δείτε τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων για τον Μάιο αλλά και από την αρχή του έτους έως και σήμερα, στην χώρα μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πωλήσεις αυτοκινήτων

Μετά από ένα διάστημα ταλαιπωρίας για την ελληνικά αγορά νέων αυτοκινήτων και όλη την αγορά φυσικά, φαίνεται πως βρίσκει ξανά τον βηματισμό της και σταθεροποιείται σε νούμερα άνω των 10.000 τον μήνα.

Συγκεκριμένα για τον Μάιο του 2021, σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα που ανακοίνωσε ο ΣΕΑΑ, ταξινομήθηκαν 10.850 νέα αυτοκίνητα στην χώρα μας. Νούμερο που είναι αυξημένο κατά 141,3% σε σχέση με τον περασμένο Μάιο, όταν βέβαια είχαμε το μισό μήνα καραντίνα. Κοιτώντας όμως λίγο πιο πίσω και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2019 βλέπουμε πως η αγορά δεν έχει καταφέρει να πιάσει τον ίδιο ρυθμό. Και αυτό γιατί τότε είχαν ταξινομηθεί 13.832 νέα αυτοκίνητα (+21,6%).

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την πορεία της αγοράς από την αρχή του έτους ως και το τέλος Μαΐου. Εκεί η αγορά χρονιά παρουσιάζει αυξημένες ταξινομήσεις σε σχέση με το 2020 (44.487 έναντι 28.321), όχι όμως και σε σχέση με το 2019, όταν το 5μηνο είχαμε 52.424 ταξινομήσεις.

Στις κατηγορίες των αυτοκινήτων που ταξινομούνται, τα SUV εξακολουθούν να έχουν την πρωτιά με μερίδιο αγοράς 45,4%, ενώ στις… υποκατηγορίες, τα supermini (Yaris, Fiesta, Polo, Corsa κλπ.) έχουν την τιμητική τους με μερίδιο αγοράς 27,7%.

Στον τομέα της… ενέργειας, η βενζίνη εξακολουθεί να είναι πρώτη με μερίδιο αγοράς 54,5%, ενώ ακολουθούν τα υβριδικά με 20,5%, τα diesel με 17,1% και τα ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά με 5,1%, πάντοτε για το Μάιο. Την κατηγορία συμπληρώνουν τα LPG με 1,8% και CNG με 0,9%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr