Ταξινομήσεις Σεπτεμβρίου: Πτώση για βενζίνη/diesel άνοδος για ηλεκτρικά και υβριδικά

Ανοδικά κινείται η αγορά νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας για το 2021, παρά την πτώση του Σεπτεμβρίου. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πωλήσεις αυτοκινήτων

Ο Σεπτέμβριος δεν ήταν όσο καλός θα περίμενε η αγορά για τις ταξινομήσεις νέων μοντέλων. Συγκεκριμένα, φέτος ταξινομήθηκαν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΕΑΑ, 6.612 νέα αυτοκίνητα, ενώ τον περσινό Σεπτέμβριο είχαν ταξινομηθεί 7.107 νέα μοντέλα.

Από την άλλη, η χρονιά από την αρχή του έτους έως και σήμερα παρουσιάζει αξιοσημείωτη άνοδο 36,2%. Κάτι που προφανώς έχει να κάνει και με την “καραντίνα” που βιώσαμε το 2020 και ήταν “σκληρή” καθώς, δεν λειτουργούσε τίποτα στην αγορά για περίπου δύο μήνες, ενώ μετά είχαμε και αρκετά lock downs (κάτι που βέβαια ίσχυσε και το 2021). Όπως και να έχει, το 2021 από την αρχή του έτους μέχρι και τον Σεπτέμβριο ταξινομήθηκαν 81.758 νέα αυτοκίνητα, ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα είχαν ταξινομηθεί 60.046 αυτοκίνητα. Και για να έχουμε ένα σημείο αναφοράς, πλην του 2020 που είχαμε πανδημία και καραντίνα, σε σχέση με το… νορμάλ 2019 η αγορά είναι πεσμένη κατά 11,9%, καθώς τότε είχαν ταξινομηθεί 92.772 νέα μοντέλα.

Στις επιμέρους κατηγορίες τώρα, τον Σεπτέμβριο τη μεγαλύτερη άνοδο την είδαν τα αυτοκίνητα της κατηγορίας B (supermini) με 4,1%, ενώ στα καύσιμα βενζίνη και diesel είδαν το μερίδιό τους να μειώνεται κατά 4,4% και 8,9% αντίστοιχα. Στον αντίποδα, υβριδικά και PHEV (Plug-in Hybrid)/BEV (αμιγώς ηλεκτρικά) είδαν το μερίδιό τους να αυξάνεται κατά 7,5% και 5,4%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr