Τέμπη: Ανδρέας Αλικανιώτης – Ο ήρωας που με αυτοθυσία έσωσε κόσμο

Ο Ανδρέας Αλικανιώτης βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι, βγήκε από τις φλόγες και έσωσε τούλαχιστον δέκα ανθρώπους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την ηρωική πράξη ενός 20χρονου άνδρα, του Ανδρέα Αλικανιώτη, επαινεί η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Ειρήνη Τζιαστούδη, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη αυξάνεται.

Ο 20χρονος, ο οποίος επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι, κατάφερε να απεγκλωβιστεί ελάχιστα τραυματισμένος και στη συνέχεια, αψηφώντας τον κίνδυνο αλλά και την τεράστια φωτιά που έκαιγε, έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε 10 νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

«Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη,ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι, αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμα παιδιά,αγόρια και κορίτσια», αναφέρει η κυρία Τζιαστούδη στον λογαριασμό της στο facebook.

«Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος! Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!», αναφέρει η ίδια, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της με τον Ανδρέα στο νοσοκομείο.

Δείτε πιο κάτω την σχετική ανάρτηση στο facebook.

ΠΗΓΗ: Star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]