Τελειώνουμε με τον λιγνίτη. Δείτε την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για το 2021

Η απολιγνιτοποίηση της χώρας μας συνεχίζεται. Δείτε τα σχετικά νούμερα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα για το 2021.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Απολιγνιτοποίηση

Η απολιγνιτοποίηση της χώρας έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό βαθμό, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το δελτίο ενέργειας του ΑΔΜΗΕ, μέχρι και τον Ιούλιο του 2021 είχαμε μόλις 8% συνολικά παραγόμενη ενέργεια από λιγνίτη.

Στην πρώτη θέση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι στιγμής βρίσκεται το φυσικό αέριο με μερίδιο 43% (δείτε πιο κάτω τα μερίδια).

Φυσικά για το 2021 τα νούμερα αναμένονται ακόμη πιο ενθαρρυντικά μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ όπως σας ενημερώσαμε τον Μάιο, είχαμε ρεκόρ παραγωγής καθαρής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, αυτό καταγράφηκε την Κυριακή 9 Μαΐου με τις ΑΠΕ να καλύπτουν το 63% της συνολικής ζήτησης (65,9 GWh/104,1GWh). Από την ενέργεια που καταναλώθηκε εκείνη την ημέρα, ο άνεμος “πρωταγωνίστησε” με 43%, ο ήλιος συνεισέφερε 17% και οι λοιπές ΑΠΕ (υδροηλεκτρικά, βιoαέριο-βιομάζα, ΣΗΘΥΑ) συνεισέφεραν το υπολειπόμενο 3%.

Αξίζει να αναφέρουμε τέλος, πως η νέα αυτή επίδοση ρεκόρ, κατέρριψε την προηγούμενη υψηλότερη επίδοση που είχε σημειωθεί στις 14ης Σεπτεμβρίου 2020 και μάλιστα με διαφορά 12 μονάδων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.