Τέλος εποχής για Ferrari και Vettel

Είναι πλέον επίσημο. Ο Sebastian Vettel δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με τα χρώματα της Ferrari. Διαβάστε περισσότερα για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Βρείτε μας στο

Είναι επίσημο. Όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, η Ferrari μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Γερμανό πιλότο Sebastian Vettel. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα λήξει στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2020.

Θυμίζουμε πως ο Vettel έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή (2010, 2011, 2012, 2013) και το 2015 πήγε στην Ferrari αντικαθιστώντας τον Fernando Alonso.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Vettel αν και ήθελε να μείνει στην ιταλική ομάδα, δεν τα βρήκε με τους όρους της και έτσι η διαπραγμάτευση δεν είχε αίσιο τέλος (η Ferrari πρότεινε χαμηλότερες απολαβές στον Γερμανό πιλότο). Πλέον, μένει να δούμε ποιος θα πάρει την θέση του στο κόκπιτ της Ferrari αλλά και τι θα κάνει ο ίδιος στην καριέρα του, καθώς δύσκολα θα βρει τα χρήματα που έπαιρνε στην Ferrari σε άλλη ομάδα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr