Θα αργήσουμε να ξαναδούμε δακτύλιο στην Αθήνα

Ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας θα κάνει καιρό να μας επισκεφθεί, καθώς πήρε νέα παράταση η επιστροφή του, η οποία πάει για Φθινόπωρο.

Βρείτε μας στο
δακτύλιος

Φαίνεται πως ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας θα αργήσει να μας… περιορίσει, αφού η επιστροφή του πήρε παράταση.

Δείτε ακόμη: Εγκληματική οργάνωση εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. με λεία αυτοκίνητα συνολικής αξίας 15.000.000 ευρώ

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) παρατάθηκε η αναστολή εφαρμογής του δακτυλίου ο οποίος δεν θα ισχύει από σήμερα έως και τις 17 Ιουλίου. Με δεδομένο το γεγονός πως κάθε χρόνο στα μέσα Ιουλίου σταματά ο Δακτύλιος, φαίνεται πως το μέτρο θα μας επισκεφθεί ξανά το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα προς το τέλος Σεπτέμβριο.

Επομένως πλέον μπορούμε να κυκλοφορούμε μέχρι τότε ελεύθερα με τα οχήματά μας στο κέντρο της Αθήνας, όπου αυτό επιτρέπεται φυσικά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις απαγορεύσεις λόγω Covid-19.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr