Τέλος στα σκιάδια που ξέρουμε! Έρχονται νέα, hightech! (+video)

Ένα από τα αξεσουάρ του αυτοκινήτου που είναι πιο παλιά αλλά και από τα πιο αποτελεσματικά, είναι το σκιάδιο. Πλέον και αυτό θα αλλάξει χάρη στην τεχνολογία

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αυτό θα γίνει χάρη στην Bosch, η οποία σχεδίασε και παρουσίασε ένα νέο είδος σκιάδιου, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και εξελιγμένη τεχνολογία.

Έτσι η Bosch θέλει να κατασκευάσει το πρώτο σκιάδιο που θα μπορεί να μπλοκάρει τον ήλιο από το οπτικό πεδίο του οδηγού, χωρίς να μπλοκάρει όμως το οπτικό πεδίο του οδηγού.

Το σκιάδιο Virtual Visor όπως είναι η ονομασία του, είναι ουσιαστικά μία οθόνη LCD, η οποία έχει κάμερα στραμμένη προς τον οδηγό. Με αυτό τον τρόπο βλέπει που ακριβώς πέφτει το φως του ήλιου στο πρόσωπό του και μέσω τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης ανίχνευσης προσώπου και ειδικού αλγόριθμου, σκουραίνει μόνο το σημείο που χρειάζεται στο πάνελ του σκιαδίου.

Έτσι, το υπόλοιπο σκιάδιο παραμένει διάφανο και δεν μπλοκάρει την ορατότητα του οδηγού. Το Virtual Visor παρουσιάστηκε στην έκθεση CES στο Las Vegas και έλαβε και την διάκριση Best of Innovation.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Bosch βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με εταιρείες αυτοκινήτου για το συγκεκριμένο σκιάδιο σχετικά με την τοποθέτησή του σε μελλοντικά μοντέλα. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως.

Καλά όλα αυτά αλλά… καθρεφτάκι θα έχει; Δείτε το επίσημο video της Bosch πιο κάτω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr