Tesla-Γερμανία: “Τράβηξαν την πρίζα” στο Gigafactory, προσωρινά

Προσωρινό στοπ έβαλε δικαστήριο στην κατασκευή του νέου εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία, έπειτα από καταγγελία ανήσυχων οικολόγων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Gigafactory Βερολίνο

Αντιμέτωπος με τη… φύση και τους οικολόγους, μεταξύ άλλων, βρέθηκε ο Elon Musk και το νέο εργοστάσιο που θέλει να κατασκευάσει κοντά στο Βερολίνο για τα μοντέλα της Tesla με παραγωγή 500.000 αυτοκίνητα ετησίως.

Οι προετοιμασίες του οικοπέδου των περίπου 740 στρεμμάτων της Tesla είχαν ξεκινήσει κατόπιν ανεπίσημης έγκρισης από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της χώρας. Οι Αμερικάνοι είχαν λάβει έγκριση να πραγματοποιήσουν κάποιες από τις προεργασίες για την κατασκευή του “Giga Berlin” όπως θα ονομάζεται το νέο εργοστάσιο τους, στις οποίες περιλαμβάνεται “καθαρισμός” του οικοπέδου που βρίσκεται σε δασώδη περιοχή και απομάκρυνση χιλιάδων δέντρων σε έκταση περίπου 225 στρεμμάτων.

Αυτό ακριβώς το νομικό κενό εκμεταλλεύτηκαν και οι περιβαλλοντικές ομάδες της συμμαχίας “Πράσινη Λίγκα” βάζοντας προσωρινά φρένο στις προπαρασκευαστικές εργασίες των Αμερικανών με σχετική καταγγελία που έκαναν σε δικαστήριο που αντιπροσωπεύει τόσο το Βερολίνο όσο και τον Βραδενβούργο.


Η Tesla δεν βρίσκεται στη Γερμανία αντιμέτωπη μόνο με τους Οικολόγους, αλλά και με τον… χρόνο. Οι Γερμανοί κατασκευαστές έχουν ανεβάσει πλέον ρυθμούς και όλο και περισσότερα μοντέλα κάνουν την εμφάνιση τους που μπορούν να βλάψουν σοβαρά τις προβλεπόμενες πωλήσεις των Αμερικανών στην Ευρώπη. Πόσο μάλλον στη Γερμανία που αποτελεί και την μεγαλύτερη αγορά στη Γηραιά Ήπειρο, με τους πολίτες της να έχουν παράλληλα και την οικονομική άνεση να τα αγοράσουν- σε σχέση με τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε.

Σύμφωνα με το BBC που επικαλείται αναφορές από γερμανικά μέσα, η Tesla έχει υποσχεθεί να μεταφέρει την άγρια ζωή στην περιοχή που θα κατασκευάσει το Gigafactory χωρίς να τη βλάψει. Σε αυτή περιλαμβάνονται ερπετά και νυχτερίδες, οι οποίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε χειμέρια νάρκη, ακόμη και ολόκληρες αποικίες μυρμηγκιών! Παράλληλα η Tesla θα εγκαταστήσει και εκατοντάδες φωλιές στο εργοστάσιο της για τα αποδημητικά πτηνά της περιοχής και όχι μόνο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το μελλοντικό εργοστάσιο της Tesla της Γερμανία τραβά πάνω τα βλέμματα της δημοσιότητας. Τον προηγούμενο μήνα η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου ήταν λίγο πιο… “εκρηκτική” καθώς στο έδαφος όπου θα κατασκευαστεί το εργοστάσιο βρέθηκαν και εξουδετερώθηκαν επτά βόμβες από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι οποίες μάλιστα ήταν Αμερικάνικες!

Το Gigafactory που θα κατασκευαστεί στη Γερμανία θα αποτελέσει το τέταρτο της αμερικάνικης εταιρίας σε ολόκληρο τον κόσμο έπειτα από τα δύο που έχει στις Η.Π.Α. και το ένα στην Κίνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]