Θα δούμε γρήγορη έκδοση για το Toyota Hilux;

Η έκδοση TRD είναι η κορυφαία για το υπάρχον Toyota Hilux. Ποια έκδοση όμως θα πάρει την θέση της για την επόμενη γενιά του δημοφιλούς pick up;

Βρείτε μας στο
toyota hilux trd

To Hilux είναι ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα της Toyota σε όλο τον κόσμο, με τους Ιάπωνες να δίνουν στο κοινό του και κορυφαίες εκδόσεις, όπως είναι η TRD.

Μαι κορυφαία έκδοση του pick up των Ιαπώνων θα υπάρχει και για την επόμενη γενιά του με την λογική να δείχνει προς την μεριά της Gazoo Racing ως το τμήμα που θα αναλάβει τις βελτιώσεις. Ωστόσο το σενάριο για ένα GR Hilux δεν φαίνεται να είναι στα μελλοντικά πλάνα της Toyota, η οποία όμως θα μπορούσε να μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη για το σκληροτράχηλο μοντέλο της.

Πληροφορίες που έρχονται από την Toyota Αυστραλίας αναφέρουν πως η ιαπωνική εταιρία έχει άλλα σχέδια για την επόμενη γενιά του Hilux. Οι πληροφορίες μας έρχονται από τον Sean Hanley, αντιπρόεδρο της εταιρίας για την χώρα, ο οποίος αναφέρει στην ιστοσελίδα caradvice ότι μια τέτοια έκδοση δεν πρόκειται να δει το φως της παραγωγής.

“Πάντα κοιτάζουμε με ενδιαφέρον κάθε προϊόν της GR, αλλά την πρωτοβουλία την έχει η Gazoo Racing αναφορικά με το ποιο μοντέλο θα εξελιχθεί….Νομίζω ότι θα ενδιέφερε τους πελάτες…ωστόσο, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι στο ραντάρ.”

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει θέση για μια ακόμη έκδοση πάνω από την υπάρχουσα κορυφαία για το Hilux ο Hanley ήταν αρνητικός. Άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία υβριδική έκδοση του pick up της Toyota, όταν παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του, λογικά κοντά στο 2025.

“Δεν έχουμε πρόθεση να καταργήσουμε τους diesel κινητήρες κάποια στιγμή σύντομα και αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, αλλά, προφανώς θα πρέπει να κοιτάξουμε και σε εναλλακτικές σε σχέση με αυτή την τεχνολογία.”, δήλωσε ο Hanley σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε ότι δεν αποκλείεται η δημιουργία ενός υβριδικού diesel εφόσον όμως δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην συνολική του απόδοση, ειδικά εκτός δρόμου.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr