Θέμα χρόνου να περάσουν στην παραγωγή τα ελαστικά που δεν κλατάρουν (+video)

Η αντίστροφη μέτρηση για την "επανάσταση" στον τομέα των ελαστικών ξεκίνησε. Πλησιάζει η μέρα που τα ελαστικά που δεν κλατάρουν θα περάσουν στην παραγωγή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ελαστικά που δεν κλατάρουν

Στο παρελθόν είχαμε ξανά αναφερθεί στις προσπάθειες της Michelin να φέρει σε μαζική παραγωγή τα ελαστικά που δεν κλατάρουν. Πλέον, όλα δείχνουν ότι αυτή η ιδέα θα πάρει “σάρκα και οστά” πολύ νωρίτερα, μιας και έχει υπάρξει ενδιαφέρον από πλευράς General Motors.

Χειμερινά ελαστικά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε (+video)

“Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για ελαστικά χωρίς αέρα στην επόμενη γενιά του αμιγώς ηλεκτρικού Chevrolet Bolt. Θα είναι πραγματικά σαν να ξανά εφευρίσκουμε τον τροχό», δήλωσε ο Alexis Garcin, πρόεδρος της Michelin North America. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε αυτή την αλλαγή “σταθμό” στον τομέα της αυτοκίνησης μέσα στα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια.


Τα εικονιζόμενα ελαστικά ονομάζονται “Airless Uptis”, αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την General Motors και το βασικότερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν υπάρχει αέρας στο εσωτερικό τους. Αυτό τα κάνει εξαιρετικά ανθεκτικά σε κάθε είδους οδόστρωμα, μιας και είναι αδύνατο να τρυπήσουν από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Το νέο ελαστικό της Michelin αποτελείται κυρίως από καουτσούκ και υαλοβάμβακα, ενώ για την ενίσχυσή του χρησιμοποιείται αλουμίνιο. Βασικό πλεονέκτημα, πέρα από την ανθεκτικότητα, είναι η απόσβεση των κραδασμών και η άνεση που προσφέρει. Εννοείται πως με αυτού του τύπου τα ελαστικά δεν θα είναι απαραίτητη η ρεζέρβα, συνεπώς έχουμε και μείωση του βάρους.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην προσπάθεια για μαζική παραγωγή είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η απαγωγή θερμότητας από το πέλμα του ελαστικού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.