Θεσσαλονίκη: Ο τροχονόμος ξανά μπήκε στο “βαρέλι” ξυπνώντας… μνήμες! (+video)

Οι παλαιότεροι ίσως να θυμούνται τον τροχονόμο μέσα στο βαρέλι. Η παράδοση ξανά "ζωντάνεψε" στη Θεσσαλονίκη, έστω και για λίγο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχονόμος

Μπορεί στους περισσότερους από εμάς, η εικόνα ενός τροχονόμου μέσα σε βαρέλι να φαίνεται πολύ ξένη, όμως στο παρελθόν κάτι τέτοιο γινόταν σε καθημερινή βάση. Η παράδοση αυτή έγινε ξανά πραγματικότητα στην Θεσσαλονίκη, ως μία ένδειξη τιμής στους τροχονόμους του σήμερα, οι οποίοι εργάζονται κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες και θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Τα πιο παλιά χρόνια, τα βαρέλια “θέσεις” των τροχονόμων μπορούσε να τα συναντήσει κανείς σε κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Για παράδειγμα, τέτοιο βαρέλι υπήρχε πάντα στο Σύνταγμα, αλλά και στην Κηφισιά. Η αναβίωση του εθίμου έγινε Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και το παρόν έδωσαν πολιτικά στελέχη και όχι μόνο.

Ακριβώς μπροστά στον Λευκό Πύργο, στη Λεωφόρο Νίκης, στήθηκε το παραδοσιακό βαρέλι και ο τροχονόμος “έπιασε” δουλειά ταξιδεύοντάς τους οδηγούς που περνούσαν σε μία άλλη εποχή. Στην εκδήλωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την αναβίωση της παράδοσης του ρυθμιστή τροχονόμου στο βαρέλι έδωσε το παρόν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

“Μια εορταστική αλλά και ουσιαστική παρουσία σήμερα εδώ, σε έναν κεντρικό κόμβο της πόλης μας. Η παρουσία της τροχαίας είναι εξαιρετικά σημαντική στο να ρυθμίζει την κυκλοφορία, να δίνει λύσεις στο νούμερο ένα πρόβλημα της πόλης μας, που είναι η κυκλοφορία. Εύχομαι υγεία και όλες οι προσδοκίες μας για την επόμενη χρονιά να πάρουν σάρκα και οστά”, ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Πηγή: cityportal.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.