14 Απριλίου

  pornohub
  sex videos
  mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
  Βρείτε μας στο

  Λεπτομέρειες Event

  Αυτό το συμβάν εκτελείται από 14 Απρίλιος 2019 μέχρι 14 Απρίλιος 2099. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 14/04/2025

  • Ετικέτες: , , , , ,
  • Προσεχείς Ημερομηνίες:

  To 1927, ξεκίνησε η ιστορία της Volvo, τόσο σε επίπεδο Volvo Group όσο και Volvo Cars. Αν και η εταιρεία υπήρχε από το 1915 ως θυγατρική της SKF, εντούτοις οι άνθρωποί της ορίζουν ως έναρξη, την ημέρα παραγωγής του πρώτου της αυτοκινήτου, Volvo ÖV 4. Ιδρυτές της μάρκας που έχει ως βάση το Gothenburg (Γκέτεμποργκ), ήταν οι Σουηδοί Assar Gabrielsson (Άσαρ Γκάμπριελσον) και Gustav Larson (Γκούσταβ Λάρσον).

  Η λέξη Volvo, που είχε κατοχυρωθεί από το 1911, προέρχεται από το λατινικό “volvere” που σημαίνει “κυλάω”. Η σουηδική εταιρεία άρχισε να αποκτά διεθνή φήμη κυρίως χάρη στην εξαγωγή φορτηγών, αφού τα αυτοκίνητά της έγιναν γνωστά κυρίως κατά τη δεκαετία του ’40, μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Από τη δεκαετία του ’70 άρχισαν οι προσπάθειες συγχωνεύσεων και συνεργασιών με άλλες εταιρείες, ενώ στην πορεία προέκυψαν στρατηγικές συνεργασίες με μάρκες όπως Renault, Nissan, Mitsubishi, Ford. Σήμερα, η Volvo συνεχίζει την παραγωγή αυτοκινήτων κάθε κατηγορίας και φορτηγών, δίνοντας έμφαση στη σουηδική καταγωγή της, καθώς και στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων. Οι άνθρωποι της Volvo, που δηλώνουν περήφανοι Σουηδοί και Σκανδιναβοί, δίνουν ακόμη μεγάλη σημασία στην Οδική Ασφάλεια και στην ανάπτυξη τεχνολογικών συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, που θα μειώνουν αισθητά τις πιθανότητες ατυχήματος. Διόλου τυχαία, κεντρική στρατηγική της Volvo είναι στο εγγύς μέλλον, κανένα όχημά της να μην εμπλέκεται σε θανατηφόρο ή σοβαρό τροχαίο ατύχημα…
  Photo: Volvo


  tamilsexstories
  sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
  https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
  mm
  Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

  E-mail: [email protected]