Σαν Σήμερα | 19 Ιουνίου

    pornohub
    sex videos
    mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
    Βρείτε μας στο

    Λεπτομέρειες Event

    Αυτό το συμβάν εκτελείται από 19 Ιούνιος 2019 μέχρι 19 Ιούνιος 2098. Είναι επόμενο για την εμφάνιση 19/06/2024

    • Ετικέτες: , , , , , , ,
    • Προσεχείς Ημερομηνίες:

    Το 1993, άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό, το Goodwood Festival of Speed. Η ετήσια γιορτή της ταχύτητας, διοργανώνεται από τον Δούκα του Richmond, Λόρδο March, ο οποίος αγόρασε το χώρο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Σήμερα, το Goodwood Festival Of Speed αποτελεί έναν φόρο τιμής στην παράδοση και ιστορία του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, με έμφαση φυσικά στα Βρετανικά οχήματα και οδηγούς. Παρόλα αυτά, το “παρών” στο event δίνουν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες αγωνιστικές ομάδες από Formula 1, WRC, Pikes Peak, Le Mans κ.α., έχοντας καταστήσει αυτό το τριήμερο του Ιουνίου ως το πιο γιορτινό της αγωνιστικής χρονιάς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αν και τα αποτελέσματα ελάχιστα ενδιαφέρουν, σε μια διαδρομή ενώ ο αγώνας έχει χαρακτηριστεί ως ανάβαση, καθώς ο δρόμος από την εκκίνηση ως τον τερματισμό έχει υψομετρική διαφορά 92,7 μέτρων. Το ρεκόρ διαδρομής κατέχει από το 1999 ο Γερμανός Nick Heidfeld (Νικ Χάιντφελντ) με McLaren MP4/13, ενώ για λόγους ασφαλείας τα μονοθέσια της Formula 1 έχουν πλέον απαγορευτεί. Πάντως, το Goodwood Festival of Speed διαθέτει προτάσεις για όλα τα γούστα, καθώς φιλοξενεί ειδική διαδρομή για ράλλυ, supercats και άλλα πολύ ενδιαφέροντα, μικρότερου βεληνεκούς, events.

    Το 1964, γεννήθηκε στο Houston των Η.Π.Α., ο Kevin Schwantz. Επαγγελματίας αναβάτης αγώνων μοτοσικλέτας, ο Schwantz αγωνίστηκε με επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 500 κ.εκ. (που σήμερα έχει μετονομαστεί σε MotoGP), από το 1985 έως το 1995, πάντα με Suzuki. Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν η κατάκτηση του τίτλου το 1993, ενώ έλαβε μέρος συνολικά σε 105 αγώνες, σημειώνοντας 25 νίκες και 51 τερματισμούς στην πρώτη τριάδα.


    Το 1988, ο Ayrton Senna επικράτησε στον τελευταίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Detroit, οδηγώντας McLaren-Honda. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Alain Prost με McLaren-Honda, ενώ τρίτος ολοκλήρωσε ο Thierry Boutsen, με Benetton-Ford.

    tamilsexstories
    sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
    https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
    mm
    Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

    E-mail: [email protected]